Contact pagina

Santing is een winkel op het gebied van Baby- en Kinderen. De winkel zit midden in het centrum van Stadskanaal en heeft parkeergelegenheid rondom de winkel. Met maar liefst een oppervlakte van 2000m2 vind je hier van alles terug voor baby en kind. Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment zoals babykamers, tienerkamers, boxen, autostoelen, kinderwagens, buggy’s en nog veel meer! U bent dan bij ons aan het juiste adres tegen aantrekkelijke prijzen. Ook voor kraamcadeau ’s of een cadeaubon kunt u bij ons terecht.

In ons magazijn hebben wij grote voorraden opgeslagen zodat u de meeste producten direct mee kunt nemen naar huis. Bestellingen die via de webshop worden gedaan worden kosteloos vanaf €50,- verzonden. Onze medewerkers geven u graag een deskundig advies bij het maken van uw keuze. Santing staat bekend om zijn goede service, topmerken, keus, kwaliteit en scherpe prijzen. Dat is de perfecte combinatie voor aanstaande ouders. Kom gezellig langs in onze winkel en laat u verrassen door wat wij te bieden hebben op het gebied van baby en tiener.

Een ruime keuze aan topmerken zoals: Maxi-Cosi, Quinny, Stokke, Joolz, Bugaboo, Mutsy, Koelstra, Top Mark, Chicco, Tiamo, Happy Baby, Maclaren, Luvion, Alecto, Titanium Baby, Bopita, Kids Depot, Flexa en nog veel meer. U slaagt altijd bij Santing in Stadskanaal, gelegen in de provincie Groningen.
 
Wij geven u graag advies zowel in de winkel als in onze webshop. Geen verzendkosten boven een bedrag van €50,-. U bent van harte welkom!
Santing in Stadskanaal, van kinderen van 0 tot 12 jaar!
Graag tot ziens,
Team Santing in Stadskanaal

p.s. heeft u vragen of opmerkingen over onze webshop, laat het ons weten via info@santing.nl

Openingstijden

Maandag    13.00-17.30 uur
Dinsdag      09.00-17.30 uur
Woensdag  09.00-17.30 uur
Donderdag 09.00-20.00 uur
Vrijdag        09.00-17.30 uur
Zaterdag     09.00-17.00 uur
Zondag       Gesloten

 

santing_logo2.jpg