Verzending

Bij Santing Stadskanaal verzenden wij bijna alle artikelen via DPD of PostNL voor de bezorging van je bestelling.

Zodra wij je bestelling versturen, ontvang je van DPD/PostNL of van ons een e-mail dat je bestelling wordt verstuurd en dat je deze de volgende werkdag* mag ontvangen. Tijdens de levering van de bestelling dien je thuis te zijn om te tekenen voor ontvangst. Wanneer je niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen, zal de pakketdienst een tweede poging doen om het pakket alsnog te bezorgen. Daarna zal de pakketdienst het pakket bij een dichtstbijzijnde depot afleveren. De bestelling blijft maximaal drie dagen op het depot liggen. Wordt de bestelling niet afgehaald, dan wordt deze teruggestuurd naar Santing in Stadskanaal.

Het versturen van meubelen zoals babykamers, boxen en andere meubelen kan helaas niet via DPD of PostNL. Wij hebben hiervoor onze eigen bezorgservice, waarmee we binnen 50 kilometer gratis bezorgen. Woont u buiten de 50 kilometer? Neem dan contact met op met onze winkel. Dan kunnen wij afspraken maken over de bezorgkosten en of er eventueel een externe vervoerder wordt ingeschakeld hiervoor. De kosten via de externe vervoerder zijn afhankelijk van de hoeveelheid colli en de dieselprijzen. 


* Wij zijn afhankelijk van DPD en PostNL. In het geval van enorme drukte, stakingen, feestdagen, foutsorteringen e.d. is het mogelijk dat uw bestelling bij uitzondering vertraagd is. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Afhalen

Wilt u online bestellen en deze zelf komen afhalen in onze winkel in Stadskanaal? Kies dan voor de optie 'afhalen' in het bestelmenu. De bestelling wordt dan voor u klaargezet in onze winkel, en u kunt vaak uw bestelling de volgende dag al afhalen. U betaalt uiteraard geen verzendkosten.


Verzendkosten

1.     Een bestelling boven de € 50,00 berekenen wij geen verzendkosten. 
2.     Een bestelling beneden de € 50,00 berekenen wij € 7,25 verzendkosten.
3.     Bestellingen van Meubels worden bezorgd via een externe transporteur, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Neem altijd contact op met de winkel! 
4.     Kiest u voor afhalen in de winkel, dan betaalt u uiteraard geen verzendkosten.

Levertijd

De levertijd van producten uit voorraad, die verstuurd worden via DPD of Post NL bedraagt 1 werkdag na ontvangst van betaling. De levertijd van niet voorradige producten varieert per artikel. Je ontvangt van ons altijd een e-mail wanneer het bestelde product niet op voorraad is en eventueel de levertijd van het artikel vermelden we er dan bij. Tijdens feestdagen verwerken en versturen wij geen bestellingen.
Voor het bezorgen van meubelen kunt u het beste contact opnemen met onze winkel, zodat we hier een afspraak voor kunnen plannen.