A3 Baby & Kids

Het traphek RolyGate van A3 Baby & Kids is een superhandig traphek welke oprolbaar is. Het is met 1 hand te bedienen maar door de dubbele handeling voor kinderen onmogelijk te openen. In opgerolde toestand is het slechts ongeveer 8,5 cm breed!! Op deze manier zit je hek nooit in de weg. Handig als je al niet al te veel ruimte had boven aan de trap en als hij toch in de weg zit kun je het hek weghalen zonder te schroeven, makkelijk voor bijvoorbeeld opa en oma die na het logeerweekend ook graag het hekje weghalen. De RolyGate is verkrijgbaar in wit of een stoere matzwarte kleur, super sjiek! De RolyGate is verstelbaar van 0 cm tot 120 cm. Omdat kwaliteit bij ons al 30 jaar hoog in het vaandel staat geven wij 5 jaar garantie op het traphek RolyGate. Extra veilige hoogte van 85 cm gemeten vanaf de grond.

Het traphek SafetyDoor van A3 Baby & Kids is uitgevoerd in robuust metaal voorzien van een poedercoating in wit of titaniumgrijs. Het is voorzien van een sluiting waarbij 2 handelingen nodig zijn om het hek te kunnen openen, voor kleine kindjes dus onmogelijk! Voor ouders is het hek met 1 hand te openen, wel zo makkelijk met je kindje op de arm. Het traphek is verstelbaar van 75.5 cm tot 116 cm breed waardoor deze voor bijna alle deuropeningen en trappen geschikt is. De SafetyDoor voldoet uiteraard volledig aan de Europese norm NEN EN 1930:2011. Op de site van VeiligheidNL adviseert men in tegenstelling tot de norm een minimale hoogte , gemeten vanaf de vloer, van 80 cm. Dit is 10 cm hoger dan de eis uit de norm. Dit advies is gebaseerd op berekeningen van de hoogte van het zwaartepunt van een 1-jarig kind. Bron: website VeiligheidNL Wij zijn het hier mee eens en hebben ons hek de extra veilige hoogte gegeven van 85 cm gemeten vanaf de grond. Omdat kwaliteit bij ons al 30 jaar hoog in het vaandel staat geven wij 5 jaar garantie op het traphek SafetyDoor.

Het traphekje Oslo zorgt maakt je huis een stuk veiliger als je kleine op avontuur gaat, de sluiting kun je met 1 hand bedienen en is niet te openen door jouw kindje. Dit hekje moet aan de wand of muur geschroefd worden, het grote voordeel van boren/schroeven is dat je geen gevaarlijke drempel op de vloer hebt wat een schroef/klemhek wel heeft. Het laatste wat je tenslotte wil is struikelen met je kleintje op de arm. Het hekje is gemaakt van robuust hout en is traploos verstelbaar van 71 t/m 102 cm, je bent dus geen extensies nodig wat sommige andere traphekjes wel hebben. Het houten traphekje Oslo voldoet aan de EN 1930:2011 norm. Hoogte 70,5 (72,5 cm incl vergrendeling). Materiaal: hout, kleur: Antraciet. Geschikt voor montage op een houten, metalen of stenen ondergrond. Traphek Oslo moet vast aan de wand gemonteerd worden.

Het traphekje Oslo zorgt maakt je huis een stuk veiliger als je kleine op avontuur gaat, de sluiting kun je met 1 hand bedienen en is niet te openen door jouw kindje. Dit hekje moet aan de wand of muur geschroefd worden, het grote voordeel van boren/schroeven is dat je geen gevaarlijke drempel op de vloer hebt wat een schroef/klemhek wel heeft. Het laatste wat je tenslotte wil is struikelen met je kleintje op de arm. Het hekje is gemaakt van robuust hout en is traploos verstelbaar van 71 t/m 102 cm, je bent dus geen extensies nodig wat sommige andere traphekjes wel hebben. Het houten traphekje Oslo voldoet aan de EN 1930:2011 norm. Hoogte 70,5 (72,5 cm incl vergrendeling). Materiaal: hout, kleur: wit. Geschikt voor montage op een houten, metalen of stenen ondergrond. Traphek Oslo moet vast aan de wand gemonteerd worden.

Het traphekje Oslo zorgt maakt je huis een stuk veiliger als je kleine op avontuur gaat, de sluiting kun je met 1 hand bedienen en is niet te openen door jouw kindje. Dit hekje moet aan de wand of muur geschroefd worden, het grote voordeel van boren/schroeven is dat je geen gevaarlijke drempel op de vloer hebt wat een schroef/klemhek wel heeft. Het laatste wat je tenslotte wil is struikelen met je kleintje op de arm. Het hekje is gemaakt van robuust hout en is traploos verstelbaar van 73 t/m 107 cm, je bent dus geen extensies nodig wat sommige andere traphekjes wel hebben. Het houten traphekje Oslo voldoet aan de EN 1930:2011 norm. Hoogte 67cm (69 cm incl vergrendeling). Materiaal: metaal: kleur: wit. Geschikt voor montage op een houten, metalen of stenen ondergrond. Traphek Oslo moet vast aan de wand gemonteerd worden.

A3 Baby&Kids

De NIEUWE stijlvolle Tommee Tippee Twist & Click luieremmer, is de enige emmer die elke luier individueel inwikkelt in een meerlaagse folie, en daarbij op veilige wijze geurtjes en bacteriën inkapselt. De Anti -bacteriële film doodt 99% van de gevaarlijke ziektekiemen bij contact, zodat bacteriën en geurtjes niet kunnen ontsnappen. Het geeft je onovertroffen bescherming tegen geur. Pasgeboren baby’s hebben tot 12 keer per dag een luierverschoning nodig. Dat is 84 luiers in een week en een hoop vuile luiers om elke morgen weg te brengen. In onze Twist & Click luieremmer passen tot 30 luiers- waardoor je meerdere tripjes naar de afvalcontainer kan vermijden. De platte deksel is gemakkelijk te openen en past tegen elke muur. - De enige emmer die alle luiers individueel insluit voor een onverslaanbare geurneutralisatie. - Antibacteriële meerlaagse folie doodt 99% van alle bacteriën bij contact, zodat bacteriën en geurtjes niet kunnen ontsnappen. - Er passen tot 30 luiers in de emmer, 100x effectiever dan luierzakken. - 1 navulverpakking inbegrepen (verpakt ± 90 luiers). - Anti bacteriële film doodt 99% van gevaarlijke bacteriën zoals e- coli en staphylococcus aureus.

Lees meer/minder

Geen gedoe meer met gevaarlijk kokend water om je kruik te vullen, de Soozly elektrische kruik warmt in 6 minuten op tot 65 graden en geeft daarna 6 uur lang comfortabele warmte. De kruik is al gevuld met water en hoef je nooit meer bij te vullen. Bij 65 graden schakelt het verwarmingselement automatisch uit, veilig en snel! De kruik wordt geleverd inclusief kruikenzak en er zit maar liefst 5 jaar garantie op deze kruik. De kruik bestaat uit 4 lagen kunststof waaronder een met kevlar versterkte buitenlaag. Naast dat deze kruik ideaal is voor je baby kun je hem als volwassene ook prima gebruiken, de kruik is b.v. goed te gebruiken bij stijve spieren of gewrichten. Zorg ervoor dat de kruik horizontaal ligt als je hem oplaad zodat het verwarmingselement optimaal zijn werk kan doen. Deze elektrische kruik past in een normale kruiken zak (alles waar een ouderwetse kokend waterkruik ook in past) De Soozly elektrische kruik voldoet uiteraard aan alle Europese veiligheidseisen die voor dit type product gelden.

Voordelig starterspakket bestaande uit de Tommee Tippee Twist & Click luieremmer in het wit en 6 navulcassettes. De NIEUWE stijlvolle Tommee Tippee Twist & Click luieremmer, is de enige emmer die elke luier individueel inwikkelt in een meerlaagse folie, en daarbij op veilige wijze geurtjes en bacteriën inkapselt. De Anti -bacteriële film doodt 99% van de gevaarlijke ziektekiemen bij contact, zodat bacteriën en geurtjes niet kunnen ontsnappen. Het geeft je onovertroffen bescherming tegen geur. Pasgeboren baby’s hebben tot 12 keer per dag een luierverschoning nodig. Dat is 84 luiers in een week en een hoop vuile luiers om elke morgen weg te brengen. In onze Twist & Click luieremmer passen tot 30 luiers- waardoor je meerdere tripjes naar de afvalcontainer kan vermijden. De platte deksel is gemakkelijk te openen en past tegen elke muur. - De enige emmer die alle luiers individueel insluit voor een onverslaanbare geurneutralisatie. - Antibacteriële meerlaagse folie doodt 99% van alle bacteriën bij contact, zodat bacteriën en geurtjes niet kunnen ontsnappen. - Er passen tot 30 luiers in de emmer, 100x effectiever dan luierzakken. - 6 navulverpakking inbegrepen (verpakt ± 90 luiers). - Anti bacteriële film doodt 99% van gevaarlijke bacteriën zoals e- coli en staphylococcus aureus.

Lees meer/minder

Aerosleep

Alecto

De Alecto DBX-92 is een gebruiksvriendelijke babyfoon met een bereik tot wel 3 kilometer. Deze babyfoon heeft een eenvoudige menugestuurde bediening waardoor je het apparaat naar je persoonlijke voorkeuren kunt instellen. Zo is de gevoeligheid van de babyunit instelbaar waardoor je zelf kunt bepalen hoe snel de Alecto DBX-92 geluiden uit de kamer van je baby doorgeeft. De ouderunit werkt op een accu en beschikt over een praktische riemclip zodat je hem overal gemakkelijk mee naartoe kunt geven. Het volume van de ouderunit kun je zelf instellen, daarnaast beschikt hij over een aansluiting voor een hoofdtelefoon. Dankzij de PMR techniek, die ook voor portofoons gebruikt wordt, geeft de Alecto DBX-92 geluiden kraakhelder door. Eigenschappen: Bereik tot maximaal 3 kilometer; PMR techniek (portofoon); Verbindingscontrole; 304 kanalen; Verlicht LCD display; Eenvoudige menugestuurde bediening; Instelbaar volume; Toetsvergrendeling; Aansluiting voor hoofdtelefoon; Uitbreidbaar met meerdere extra babyunits model DBX-93 Babyunit (zender); Instelbare gevoeligheid; Menugestuurde instelling; Compact formaat; Oplaadbaar batterypack voor de ouderunit; 2x voedingsadapters; Riemclip voor de ouderunit. Dit product is op voorraad!

De DBX-88 ECO DECT babyfoon maakt gebruik van DECT-technologie, en is hierdoor 100% storingsvrij. Je kunt de gevoeligheid van de microfoon in 5 stappen in stellen zodat je zelf kunt kiezen hoeveel geluidjes je van je kindje wilt horen. Wanneer er geluid is lichten er LED lampjes op waardoor je ook kunt zien dat je kindje geluid maakt. De slaapliedjes en de nachtverlichting zijn op afstand aan te zetten en de babyfoon heeft ook een terugspreekfunctie. Eigenschappen: Unieke ECO-modus; Bereik tot 300m buiten en 50m binnen; Terugspreekfunctie, voor het geruststellen van je baby; Temperatuurweergave van ruimte met zender; Slaapliedjes en nachtverlichting op afstand te bedienen; Buiten bereik en batterij bijna leeg indicatie; Eenvoudige bediening, overzichtelijk LCD display; Displayverlichting en (voedings)timerfunctie; Visuele geluidsindicatie middels LED lampjes; Met handig oplaadstation; Temperatuurcontrole met alarm bij te hoge en lage temperatuur (instelbaar); Digitale volumeregeling (5 stappen + uit) Babyunit; Microfoongevoeligheid instelbaar (5 stappen); 5 Polyfone slaapliedjes. Dit product is op voorraad!

De DVM-200 heeft een scherm van maar liefst 4,3 inch, oftewel 11 centimeter. Vergelijkbaar met de meeste smartphones. Hierop zie je naast de live beelden ook de temperatuur die aangeeft hoe warm het is in het slaapkamertje. Dankzij de infraroodcamera - die je vanaf de ouderunit op afstand kan bewegen - heb je de beschikking over nachtzicht en kun je ook beelden van je kindje zien als hij in donkere kamer slaapt. Omdat de verbinding digitaal is kun je er gerust op zijn dat het systeem 100% storingsvrij is. Als er iets aan de hand is en je kindje kan niet slapen kun je via de ouderunit terug praten en je kindje geruststellen. Of je schakelt op afstand een van de meegeleverde slaapliedjes in. Zo hebben jij en je kindje een rustige avond en nacht. Je kunt de ouderunit van de DVM-200 babyfoon met camera gemakkelijk uitbreiden met extra babyunits van het type DVM-201. En al die verschillende camera’s zijn vanaf dat ene grote scherm te monitoren. Achter elkaar of tegelijkertijd. Bereik tot 300m buiten en 50m binnen.

Lees meer/minder

Een babyfoon zorgt in de eerste plaats voor een veilig gevoel. De zekerheid dat je kindje lekker ligt te slapen. Dankzij deze camera, is deze babyfoon zowel praktisch als ontzettend leuk. Het kleurenscherm van de ouderunit is iets groter dan zes centimeter en geeft een scherp beeld. Ook in het donker. Geniet van de aanblik van je slapende hummel en kijk mee bij het wakker worden, of tijdens de ‘gesprekken’ met favoriete knuffels. Je krijgt de babyfoon standaard geleverd met één camera, maar je kunt de set uitbreiden tot vier camera’s. Gaat die van jou graag op avontuur in bed? Dan is het heel fijn dat je de camera kunt meebewegen, op afstand. Draai de lens omhoog, omlaag of opzij voor het beste beeld. Waar kun je nog meer op letten? We zetten een aantal mooie specificaties van deze eenvoudige babyfoon met camera op een rij: De energiebesparende Eco modus, voor ouders die bewust met energie omgaan. De terugspreekfunctie, want voor jouw kindje is niets fijner dan het geruststellende geluid van jouw stem. De temperatuurweergave, zodat je weet of het wel warm/fris genoeg is in de kamer. De geluidsniveaulampjes, waaraan je kunt zien hoeveel geluid je kindje maakt. Het bereik tot driehonderd meter, zodat je zorgeloos in en om het huis aan de gang kunt. Met deze eenvoudige babyfoon met camera van Alecto kies je voor aantrekkelijk geprijsde topkwaliteit.

Lees meer/minder

Baby Brezza

Baby's Only

Babydan

BeSafe

Het BeSafe iZi Flex Fix i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 100 tot 150 cm (3,5-12 jaar). De autostoel heeft een uniek ontwerp waardoor er drie stoelen naast elkaar op de achterbank van de auto passen. De autostoel heeft een opvouwbare heupgordel die voorkomt dat je kindje onder de heupgordel door glijdt. Deze gordel is praktisch in gebruik omdat deze werkt met een magneet. De autostoel heeft zijwaartse bescherming (Side Impact Protection) die kan worden uitgebreid met extra zij-airbags (SIP+). Deze extra bescherming heeft alleen een functie aan de kant van de deur. Zelfs zonder deze extra zij-airbags voldoet de BeSafe iZi Flex Fix i-Size aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Het BeSafe iZi Flex Fix i-Size Autostoeltje wordt in de auto bevestigd door middel van Isofix. Wanneer je van de middelste autostoel de extra zijwaartse bescherming verwijderd kunnen er drie stoelen naast elkaar worden bevestigd zonder dat de veiligheid van de autostoelen afnemen. De hoogte van de hoofdsteun is makkelijk te verstellen door middel van de grijze draaiknop aan de zijkant van de autostoel.

Het BeSafe iZi Modular Autostoeltje is voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar en maakt het mogelijk om je kindje veilig te vervoeren. Handige magneten houden de gordels open zodat je je kindje eenvoudig in de autostoel kunt plaatsen. In dit autostoeltje kun je je kindje extra lang achterwaarts vervoeren. Dat is een stuk veiliger! De BeSafe iZi Modular voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm waardoor jij met een gerust gevoel op pad kan. Omdat het BeSafe iZi Modular Autostoeltje met behulp van de (los verkrijgbare) BeSafe iZi Modular Base bevestigt moet worden is de installatie van de autostoel een fluitje van een cent. Deze base is ook te gebruiken voor het BeSafe iZi Go Modular babyautostoeltje. Van dit systeem heb je dus jarenlang plezier! Het autostoeltje kan zowel met de rijrichting mee als tegen de rijrichting in worden geplaatst.

Bebe-Jou

Bebe-Jou Thermobadset De Luxe Fabulous collectie. Met deze Bebe-Jou thermobadset de luxe heb je als ouder alle benodigheden bij de hand voor het verzorgen en baden van je kindje en dat allemaal in 1 pakket. Met het bébé-jou thermobad met innovatief “CLICK systeem” kies je voor veiligheid en extra comfort tijdens het baden. Met behulp van dit innovatieve systeem plaats je het bad heel eenvoudig, "met 2 clicks" muurvast op de bébé-jou badstandaard. Net zo gemakkelijk “click” je het bad weer los door aan de onderzijde van de badstandaard het systeem in te knijpen. Dit bad is uitgerust met een geïntegreerde badthermometer om de temperatuur van het water in de gaten te houden en twee zeepdispensers, voor shampoo en zeep, zodat je onder het badderen alles binnen handbereik hebt. Deze unieke complete badset bestaat uit: Thermobad met badstopje en geïntegreerde thermometer, waskussen, easy wipe box, luieremmer, kapset, manicurenset, 2 zeepdispensers en een afvoerslang. Let op! Het thermobad is eenvoudig vast te klikken op de badstandaard. Deze set wordt geleverd zonder badstander.

Bebe-Jou Thermobadset De Luxe. Met deze Bebe-Jou thermobadset de luxe heb je als ouder alle benodigheden bij de hand voor het verzorgen en baden van je kindje en dat allemaal in 1 pakket. Met het bébé-jou thermobad met innovatief “CLICK systeem” kies je voor veiligheid en extra comfort tijdens het baden. Met behulp van dit innovatieve systeem plaats je het bad heel eenvoudig, "met 2 clicks" muurvast op de bébé-jou badstandaard. Net zo gemakkelijk “click” je het bad weer los door aan de onderzijde van de badstandaard het systeem in te knijpen. Dit bad is uitgerust met een geïntegreerde badthermometer om de temperatuur van het water in de gaten te houden en twee zeepdispensers, voor shampoo en zeep, zodat je onder het badderen alles binnen handbereik hebt. Deze unieke complete badset bestaat uit: Thermobad met badstopje en geïntegreerde thermometer, waskussen, easy wipe box, luieremmer, kapset, manicurenset, 2 zeepdispensers en een afvoerslang. Let op! Het thermobad is eenvoudig vast te klikken op de badstandaard.Deze set wordt geleverd zonder badstander.

Bopita

Bopita Combiflex bedsysteem. Een uitgebreide keuze aan massief houten meubelen voor junior en kinderkamers. Alle Bopita combiflex kinderbedden zijn nu en in de toekomst geheel naar wens om te bouwen. Één Bopita Combiflex basis kinderbed (90*200) kan later worden omgebouwd met een aantal losse elementen naar een halfhoogbed of een hoogbed, een stapelbed met rechte of schuine trap, kinderbed met slaaplade of met bureau. Bij het Bopita combiflex-bedsysteem is het “basic kinderbed” het uitgangspunt en dit is met aparte onderdelen geheel naar wens uit te breiden. Van basic Bopita Combiflex kinderbed naar een Bopita Combiflex halfhoogslaper met rechte of schuine trap, een Bopita Combiflex hoogslaper, een Bopita Combiflex hoogslaper met bureaublad of apart verrijdbaar bureau, een Bopita Combiflex hemelbed, een bopita Combiflex stapelbed met of zonder lade, een Bopita Combiflex compact kinderbed met rechte of schuine trap of een Bopita Combiflex bedbank. Later kun je het ook zo weer terug bouwen naar een normaal basic bed. Ook te verkrijgen in Deep Grey. Voorbeeldprijs: Basisbed Combiflex Mix&Match wit(zonder lades).

De Bopita babykamer van de serie Floris bestaande uit een bed 60 x 120 cm, een commode met 3 laden en 2-deurskast. Deze babykamer heeft een eigentijdse uitstraling door de combinatie van zwart en naturel gelakte houten accenten. De bodem van het bed is in hoogte verstelbaar. Zodra het kind groter wordt, of zichzelf kan optrekken aan de spijlen, kan je de bodem verlagen. Zo blijft het bed een veilige plek. Combineer deze kamer met bijvoorbeeld het wandelement van Floris. Zo creëer je eenvoudig nog meer opslagruimte boven de commode. Barrier Uno zwart kun je extra aanschaffen om het waskussen recht naar je toe te plaatsen op de commode. Ook te verkrijgen met een 3-deurskast en een ledikant 70x140cm. Voorbeeldprijs: 3-delige set bestaande uit ledikant 60x120cm, 3-laden commode en 2-deurskast.

De babykamer Narbonne van Bopita is hoofdzakelijk gemaakt van MDF gecombineerd met grenen hout. De Bopita Narbonne babykamer heeft een tijdloze en klassieke uitstraling, leuk detail zijn de smalle groeven in de deur- en bedpanelen. Van deze Bopita Narbonne serie zijn diverse meubelen verkrijgbaar voor baby en junior. De 2-deurs kast van de Bopita Narbonne babykamer bestaat uit 1 legplank boven met daaronder een roede en beneden ook nog eens 2 uitneembare legplanken. De kast heeft geen tussenschot, maar een grote open ruimte. De Bopita Narbonne bedlade is geschikt voor onder het bed en onder de bedbank en deze is 18 cm hoog. De kasten en de commode van de Bopita Narbonne babykamer zijn voorzien van een softclose systeem. Dit betekend dat de deuren en laatjes niet per ongeluk hard dicht geslagen kunnen worden. Let op: bij deze serie is alleen een 70x140cm ledikant te verkrijgen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze winkel of kom gerust eens langs!

De babykamer Narbonne van Bopita is hoofdzakelijk gemaakt van MDF gecombineerd met grenen hout. De Bopita Narbonne babykamer heeft een tijdloze en klassieke uitstraling, leuk detail zijn de smalle groeven in de deur- en bedpanelen. Van deze Bopita Narbonne serie zijn diverse meubelen verkrijgbaar voor baby en junior. De 2-deurs kast van de Bopita Narbonne bestaat uit 1 legplank boven met daaronder een roede en beneden ook nog eens 2 uitneembare legplanken. De kast heeft geen tussenschot, maar een grote open ruimte. De kasten en de commode van de Bopita Narbonne babykamer zijn voorzien van een softclose systeem. Dit betekend dat de deuren en laatjes niet per ongeluk hard dicht geslagen kunnen worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze winkel of kom gerust eens langs! Voorbeeldprijs: 1 persoons bed 90x200cm

Modern tienerbed van de serie Paris, inclusief houten lattenbodem. Het hoofd- en voeteneind zijn voorzien van diagonale groeven. De taps toelopende poten zijn uitgevoerd in eiken. Het eiken is mat gelakt en heeft een moderne, lichte kleur. Nachtkastje Paris is voorzien van diagonale groeven en staat op taps toelopende eiken poten. Achter het deurtje bevindt zich een legplank. Het bureau Paris staat op schuine taps toelopende eiken poten en het front heeft diagonale groeven. In de lade heb je voldoende ruimte om spullen in op te bergen! Karakteristiek voor de serie Paris zijn de diagonale groeven in de deuren en de eiken poten. De zijdes zijn uitgevoerd in gelakt MDF. Het interieur bestaat uit één brede hangroede en 2 legplanken. Dus voldoende opbergmogelijkheden voor veel spullen! Ook te verkrijgen is een 3-deurskast. Voorbeeldprijs: Bed 90x200cm.

Nieuw Bopita Floris kinderkamer. Bed Floris staat op beuken poten. Kenmerkend voor deze serie. Plaats optioneel de universele uitvalbeschermer (19620412) op de zijplank om een veilige slaapplek te creëren voor de kleine. Dit bed wordt zonder bedbodem geleverd, maar deze is los verkrijgbaar. Bureau Floris is voorzien van drie lades voorzien van leren handgrepen. Zoveel opbergruimte om je spulletjes in op te bergen! Nachtkastje Floris is voorzien van een ruime lade voorzien van een leren handgreep en een open vak. Ideaal voor de spullen die je bij de hand wilt hebben in bed. 2-Deurskast van de serie Floris voorzien van leren handgrepen. De poten zijn uitgevoerd in beukenhout. Afgewerkt met een lak op waterbasis; milieu- en kindvriendelijk. Het interieur bestaat uit twee legplanken en een hangroede. Ook nog te verkrijgen zijn een boekenkast, bedbank met 3 lades en een 3-deurskast. Voorbeeld prijs: Bed 90x200cm.

Britax Römer

De Römer King 2 ATS is een uniek en veilig autostoeltje voor kinderen van 9-18 kg. De King 2 ATS is voorzien van een Actief Spansysteem. Dit systeem verminderd de kans op een verkeerde installatie en verhoogt de veiligheid. Veilig: Het Actief Span Systeem (ATS) is een uniek systeem. De gordel wordt op een speciale wijze gespannen, zodat het autostoeltje rotsvast in de auto wordt bevestigd. Indicatoren geven met licht en geluid aan of het autostoeltje op de juiste manier is geïnstalleerd en de King 2 ATS is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel. Eigenschappen: *5-punts veiligheidsgordel *gordelpads *Actief Span Systeem (ATS) *Gordelindicator met licht en geluid *Gordelspanner met signaal *Naar voren kantelende zitkuip *Diepe zijwangen voor optimale bescherming, bij een botsing van opzij *In hoogte verstelbare hoofdsteun *Slot blijft vooruit staan om je kindje makkelijk in de stoel te zetten *Eenvoudig te installeren *Geschikt voor kinderen van 9-18 kg *Uitwasbare en verwijderbare bekleding.

Het Römer Kidfix III M Autostoeltje biedt veiligheid en comfort aan kinderen van 3,5 tot 12 jaar. Het autostoeltje heeft een vernieuwd ontwerp met een langere zitting waardoor deze zitting circa 20% groter is dan vergelijkbare modellen. Het Römer Kidfix III M Autostoeltje biedt optimale bescherming en veiligheid. Bijvoorbeeld SecureGuard is een heupgordel die ervoor zorgt dat de gordel in de optimale positie over het bekken van je kindje loopt. SICT is ontwikkeld als optimale bescherming bij een zijwaartse botsing. Met behulp van Isofix is de Römer Kidfix III M snel op een veilige manier in je auto geïnstalleerd maar de autostoel kan eventueel ook alleen met de autogordel bevestigd worden. Ideaal wanneer je de autostoel ook weleens in een andere auto wilt gaan gebruiken bijvoorbeeld bij Opa en Oma. De zitting heeft ultrazachte kussens en is ergonomisch ontworpen. De brede V-vormige rugleuning groeit met je kindje mee en de verstelbare rugleuning past zich automatisch aan de hoek van de achterbank aan waardoor het zitje perfect in je auto past en je kindje nog fijner zit. De bekleding van de autostoel kan worden verwijderd om uitgewassen te worden.

Lees meer/minder

Het Römer Trifix I-Size Autostoeltje Black Series is een nieuwe stoel binnen de Römer autostoelen. Deze is geschikt voor kinderen van 8 - 20 kg, dit komt ongeveer overeen met 15 maanden tot 4 jaar. Deze autoestoel is voorzien van een gepatenteerd anti-kantelsysteem. Hierdoor gaan de krachten bij een aanrijding eerst naar beneden en daarna in mindere mate voorwaarts waardoor de kans op nek- en hoofdletsel een stuk kleiner is. De geïntegreerde SICT inside bieden je kindje optimale bescherming bij een zijwaartse botsing. Zoals alle autostoelen die voldoen aan de strenge I-Size veiligheidsnorm wordt ook de Römer Trifix I-Size Autostoel bevestigd door middel van Isofix. Daardoor staat de autostoel muurvast bevestigd aan de carrosserie van de auto. De autostoel wordt altijd met de rijrichting mee geplaatst en een Top Tether in v-vorm zorgt voor extra stevige bevestiging en voorkomt dat de autostoel gaat kantelen bij een aanrijding. De gordel en hoofdsteun van de Römer Trifix I-Size Autostoel groeien mee.

Bugaboo

Nieuw is de Bugaboo Turtle Air By Nuna Baby Autostoeltje. Deze sluit naadloos aan op jouw favoriete Bugaboo kinderwagen. In samenwerking met autostoelmerk Nuna is dit ultra comfortabele autostoeltje ontworpen. De autostoel is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot 15 kg. Met zijn 3 kg is dit lichtgewicht autostoeltje moeiteloos te vervoeren van de auto naar de kinderwagen en naar binnen. Om het autostoeltje veilig in de auto te bevestigen is er een bijpassende base verkrijgbaar. Hiermee wordt het nog eenvoudiger om de autostoel correct te installeren. De base is met staal versterkt en handig in gebruik. De kreukelzone in de steunvoet absorbeert de klap en vermindert de krachten op je kindje. De automatisch geactiveerde vleugels zorgen voor een perfecte zijwaartse bescherming. De autostoel voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm. De zachte en luchtige stof van het Bugaboo Turtle Air By Nuna Baby Autostoeltje in combinatie met het merino wollen inlay biedt je kindje tijdens alle seizoenen comfort. De droomdeken zorgt ervoor dat je je kindje helemaal kunt afschermen van de buitenwereld zodat je kindje lekker rustig kan slapen. De autostoel wordt geleverd met een uitneembare verkleiner voor pasgeboren baby’s. Deze verkleiner biedt extra veiligheid én comfort. De zonnekap biedt een bescherming van UPF50+ en is extra groot en afneembaar zodat je hem aan iedere situatie aan kunt passen. Bovendien is de zonnekap voorzien van een handig kijkvenster.

Nu gratis bijpassende voetenzak en Maxi-Cosi adapters t.w.v. 154,95! De Bugaboo Fox is de nieuwe revolutionaire allround kinderwagen. De Bugaboo Fox neem je mee naar de stad, op reis of je neemt hem meer voor een ruige wandeling. De Bugaboo Fox is een soepel, stabiele en comfortabele kinderwagen. De grote banden geven niet alleen een stoer en robuust uiterlijk maar met de geavanceerde vering biedt dit kinderwagen onderstel alles wat nodig is voor een comfortabele wandeling. De grote bagagemand is goed toegankelijk en zorgt ervoor dat je extra veel kunt meenemen voor onderweg. Door het ultra lichtgewicht frame(9,9KG) en het soepele vouwmechanisme is de kinderwagen makkelijk mee te nemen en zeer klein op te vouwen. Heb je echt weinig ruimte dan kan je de wagen ook nog extra klein opvouwen door de stoel/wieg los te halen van het onderstel. De wagen wordt standaard geleverd met *Chassis *Zitgedeelte *Wiegbekleding + Wiegdekje *Zonnekap *Handvaten *Wieldoppen.

Lees meer/minder

Nu met Gratis High Performance voetenzak t.w.v. 119,95! De compacte kinderwagen Fox2 van het merk Bugaboo is de opvolger van de populaire Bugaboo Fox. Nooit eerder was het zo makkelijk en comfortabel om je dagelijkse dingen te doen; te winkelen, te reizen of de natuur in te gaan. Met de Bugaboo Fox2 geniet je van de meest comfortabele rit, ongekend duwgemak en de allerbeste rijprestaties. De Fox2 is geschikt vanaf geboorte tot ongeveer 4,5 jaar (22 kg). De Bugaboo Fox2 is voorzien van een stevig licht gewicht zwart aluminium frame met een leatherlook verstelbare duwstang. De duwstang is in verschillende hoogtes te verstellen zodat ieder persoon met welke lengte dan ook er goed en comfortabel achter kan wandelen. Het frame wordt geleverd met vier EVA-foam banden, waardoor de Fox2 nog lichter is dan zijn voorganger. Het frame is daarnaast voorzien van voorwielvering en van vering in het middelste scharnierpunt van het frame. Dit zorgt ervoor dat u zowel in de stad als in de buitengebieden goed en comfortabel kunt wandelen. Wat de Fox2 ook onderscheidt van zijn voorganger, is dat deze nu nog eenvoudiger op de klappen is en in staande positie opgeborgen kan worden. Het frame van de kinderwagen heeft ook de zogenoemde strand/roltrap stand of wel de 'twee-wiel positie'genoemd, waardoor je gemakkelijk over lastigere ondergronden kunt rijden. Het frame is tevens voorzien van een grote zwarte boodschappenmand waar je voldoende spullen in kunt opbergen. Nog een groot verschil met de Fox is dat de nieuwe Fox2 een tweetal peek-a-boo vensters heeft in de zonnekap. Hierdoor kun je je kindje altijd zien zitten/liggen en tevens zorgt dit voor optimale ventilatie in de warmere maanden. De reiswieg is ook voorzien van opbergvakken. De wandelwagenzitting is in verschillende kantelbare posties te verstellen, zodat uw kindje optimaal kan genieten van zijn of haar slaapje. De wandelwagenztting wordt uitgerust met een 5-puntsgordelsysteem en de roterende draagbeugel is ook te gebruiken als uitvalbeugel op de wandelwagenzitting. De Classic uitvoering van de Bugaboo Fox2 is geïnspireerd door de Bugaboo Frog uit 2001. De tijdloze en rustige kleuren worden gecombineerd met zachte stoffen. Je herkent de Classic uitvoering direct aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap in helder wit.

Lees meer/minder

Nu met Gratis High Performance voetenzak t.w.v. 119,95! De compacte kinderwagen Fox2 van het merk Bugaboo is de opvolger van de populaire Bugaboo Fox. Nooit eerder was het zo makkelijk en comfortabel om je dagelijkse dingen te doen; te winkelen, te reizen of de natuur in te gaan. Met de Bugaboo Fox2 geniet je van de meest comfortabele rit, ongekend duwgemak en de allerbeste rijprestaties. De Fox2 is geschikt vanaf geboorte tot ongeveer 4,5 jaar (22 kg). De Bugaboo Fox2 is voorzien van een stevig licht gewicht zwart aluminium frame met een leatherlook verstelbare duwstang. De duwstang is in verschillende hoogtes te verstellen zodat ieder persoon met welke lengte dan ook er goed en comfortabel achter kan wandelen. Het frame wordt geleverd met vier EVA-foam banden, waardoor de Fox2 nog lichter is dan zijn voorganger. Het frame is daarnaast voorzien van voorwielvering en van vering in het middelste scharnierpunt van het frame. Dit zorgt ervoor dat u zowel in de stad als in de buitengebieden goed en comfortabel kunt wandelen. Wat de Fox2 ook onderscheidt van zijn voorganger, is dat deze nu nog eenvoudiger op de klappen is en in staande positie opgeborgen kan worden. Het frame van de kinderwagen heeft ook de zogenoemde strand/roltrap stand of wel de 'twee-wiel positie'genoemd, waardoor je gemakkelijk over lastigere ondergronden kunt rijden. Het frame is tevens voorzien van een grote zwarte boodschappenmand waar je voldoende spullen in kunt opbergen. Nog een groot verschil met de Fox is dat de nieuwe Fox2 een tweetal peek-a-boo vensters heeft in de zonnekap. Hierdoor kun je je kindje altijd zien zitten/liggen en tevens zorgt dit voor optimale ventilatie in de warmere maanden. De reiswieg is ook voorzien van opbergvakken. De wandelwagenzitting is in verschillende kantelbare posties te verstellen, zodat uw kindje optimaal kan genieten van zijn of haar slaapje. De wandelwagenztting wordt uitgerust met een 5-puntsgordelsysteem en de roterende draagbeugel is ook te gebruiken als uitvalbeugel op de wandelwagenzitting. De Mineral collectie kenmerkt zich door gemêleerde materialen met linnenlook voering en stiksels, dat voor een minimalistische look zorgt.

Lees meer/minder

Nu met Gratis bijpassende voetenzak! De Bugaboo Fox is de nieuwe revolutionaire allround kinderwagen. De Bugaboo Fox neem je mee naar de stad, op reis of je neemt hem meer voor een ruige wandeling. De Bugaboo Fox is een soepel, stabiele en comfortabele kinderwagen. De grote banden geven niet alleen een stoer en robuust uiterlijk maar met de geavanceerde vering biedt dit kinderwagen onderstel alles wat nodig is voor een comfortabele wandeling. De grote bagagemand is goed toegankelijk en zorgt ervoor dat je extra veel kunt meenemen voor onderweg. Door het ultra lichtgewicht frame(9,9KG) en het soepele vouwmechanisme is de kinderwagen makkelijk mee te nemen en zeer klein op te vouwen. Heb je echt weinig ruimte dan kan je de wagen ook nog extra klein opvouwen door de stoel/wieg los te halen van het onderstel. De wagen wordt standaard geleverd met *Chassis *Zitgedeelte *Wiegbekleding + Wiegdekje *Zonnekap *Handvaten *Wieldoppen. De Classic uitvoering van de Bugaboo Fox is geïnspireerd door de Bugaboo Frog uit 2001. De tijdloze en rustige kleuren worden gecombineerd met zachte stoffen. Je herkent de Classic uitvoering direct aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap in helder wit.

Lees meer/minder

Nu met Gratis voetenzak t.w.v. 119,95! De compacte kinderwagen Fox2 van het merk Bugaboo is de opvolger van de populaire Bugaboo Fox. Nooit eerder was het zo makkelijk en comfortabel om je dagelijkse dingen te doen; te winkelen, te reizen of de natuur in te gaan. Met de Bugaboo Fox2 geniet je van de meest comfortabele rit, ongekend duwgemak en de allerbeste rijprestaties. De Fox2 is geschikt vanaf geboorte tot ongeveer 4,5 jaar (22 kg). De Bugaboo Fox2 is voorzien van een stevig licht gewicht zwart aluminium frame met een leatherlook verstelbare duwstang. De duwstang is in verschillende hoogtes te verstellen zodat ieder persoon met welke lengte dan ook er goed en comfortabel achter kan wandelen. Het frame wordt geleverd met vier EVA-foam banden, waardoor de Fox2 nog lichter is dan zijn voorganger. Het frame is daarnaast voorzien van voorwielvering en van vering in het middelste scharnierpunt van het frame. Dit zorgt ervoor dat u zowel in de stad als in de buitengebieden goed en comfortabel kunt wandelen. Wat de Fox2 ook onderscheidt van zijn voorganger, is dat deze nu nog eenvoudiger op de klappen is en in staande positie opgeborgen kan worden. Het frame van de kinderwagen heeft ook de zogenoemde strand/roltrap stand of wel de 'twee-wiel positie'genoemd, waardoor je gemakkelijk over lastigere ondergronden kunt rijden. Het frame is tevens voorzien van een grote zwarte boodschappenmand waar je voldoende spullen in kunt opbergen. Nog een groot verschil met de Fox is dat de nieuwe Fox2 een tweetal peek-a-boo vensters heeft in de zonnekap. Hierdoor kun je je kindje altijd zien zitten/liggen en tevens zorgt dit voor optimale ventilatie in de warmere maanden. De reiswieg is ook voorzien van opbergvakken. De wandelwagenzitting is in verschillende kantelbare posties te verstellen, zodat uw kindje optimaal kan genieten van zijn of haar slaapje. De wandelwagenztting wordt uitgerust met een 5-puntsgordelsysteem en de roterende draagbeugel is ook te gebruiken als uitvalbeugel op de wandelwagenzitting.

Lees meer/minder

Bugaboo Cameleon

Nu met Gratis voetenzak t.w.v. 119,95! De Bugaboo Cameleon³ Plus Classic Kinderwagen past zich moeiteloos aan iedere situatie aan. De kinderwagen heeft kleine wieltjes waardoor je in de stad soepel de smalste bochtjes neemt. Ben je op ruiger terrein zoals het bos of strand? Dan kun je de grote wielen voor en de kleine wielen achter gebruiken. Je herkent de Classic uitvoering aan de microfleece gewatteerde voering van de zonnekap. Het frame van de Bugaboo Cameleon³ Plus Classic Kinderwagen heeft voldoende vering en biedt daardoor een comfortabele wandeling aan jou en je kindje. Je kindje geniet van een ergonomisch zitje dat verstelbaar is naar zijn of haar wensen. Bovendien is het zitje omkeerbaar en kan het zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden. De kinderwagen zit vol met handige eigenschappen en heel handzaam dankzij het gewicht van slechts 9,6 kg. Hierdoor klap je de kinderwagen makkelijk in en uit en til je hem makkelijk op wanneer dat nodig is. Deze nieuwste uitvoering van de Bugaboo Cameleon³ kenmerkt zich door de vernieuwde boodschappenmand die nu nog makkelijker toegankelijk is.

Nu met Gratis voetenzak t.w.v. 119,95! De Bugaboo Cameleon³ Plus Kinderwagen past zich moeiteloos aan iedere situatie aan. De kinderwagen heeft kleine wieltjes waardoor je in de stad soepel de smalste bochtjes neemt. Ben je op ruiger terrein zoals het bos of strand? Dan kun je de grote wielen voor en de kleine wielen achter gebruiken. Het frame van de Bugaboo Cameleon³ Plus Kinderwagen heeft voldoende vering en biedt daardoor een comfortabele wandeling aan jou en je kindje. Je kindje geniet van een ergonomisch zitje dat verstelbaar is naar zijn of haar wensen. Bovendien is het zitje omkeerbaar en kan het zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden. De kinderwagen zit vol met handige eigenschappen en heel handzaam dankzij het gewicht van slechts 9,6 kg. Hierdoor klap je de kinderwagen makkelijk in en uit en til je hem makkelijk op wanneer dat nodig is. Deze nieuwste uitvoering van de Bugaboo Cameleon³ kenmerkt zich door de vernieuwde boodschappenmand die nu nog makkelijker toegankelijk is.

Bugaboo accessoires

Bugaboo Comfort Meerijdplankje Zwart. Met dit Bugaboo Meerijdplankje heeft je kindje een prettige en aangename wandeling, als het veilig tussen jou en de wandelwagen staat. Het meerijdplankjeis ideaal voor mensen die meerdere kinderen hebben, waarvan het ene kind op het meerijdplankje staat en het andere kind in de kinderwagen zit. Het meerijdplankjebevestig je met twee klikken aan het onderstel van de Bugaboo wandelwagen en je bent klaar voor de wandeling. Gebruik je het meerijdplankje even niet? Geen probleem je kan het plankje makkelijk opklappen of van de wandelwagen loskoppelen. Eigenschappen: compatibel met de Bugaboo Cameleon3 (adapter nodig), Donkey(adapter nodig), Buffalo(adapter nodig), Fox en de Bee, extra adapter nodig voor de Bugaboo kinderwagens (niet inbegrepen), afneembare stoel, makkelijk vast en los te klikken, plankje is rechts of links van het midden te plaatsen voor extra loopruimte, voorzien van vering voor een comfortabele rit.

Chicco

De Chicco Next 2 Me Dream Wieg is een Co-Sleeper en maakt het mogelijk om het wiegje te bevestigen aan het bed van de ouders. Het unieke aan deze uitvoering van het Chicco Next 2 Me wiegje is dat de zijkant van de Dream uitvoering met één hand naar beneden kan worden geschoven. De hoogte van het wiegje is verstelbaar van 35 tot 52 cm, zo kan het wiegje aangepast worden aan de hoogte van het bed van de ouders. Het matras van de wieg kan op een half-hellende stand vastgemaakt worden om de vertering te bevorderen en beter te ademen. Stapsgewijs kun je het wiegje meer zelfstandig gaan gebruiken in bijvoorbeeld de babykamer of beneden. De wieg is dankzij de wieltjes gemakkelijk te verplaatsen. Met de Chicco Next 2 Me Dream Wieg is je kindje altijd dicht bij jou! Inclusief zacht matras en opbergtas. Geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg.

De Chicco Wieg Next 2 Me is een Co-Sleeper en maakt het mogelijk om het wiegje te bevestigen aan het bed van de ouders. De hoogte van het wiegje is verstelbaar van 35 tot 52 cm, zo kan het wiegje aangepast worden aan de hoogte van het bed van de ouders. Het matras van de wieg kan op een half-hellende stand vastgemaakt worden om de vertering te bevorderen en beter te ademen. Stapsgewijs kun je het wiegje meer zelfstandig gaan gebruiken in bijvoorbeeld de babykamer of beneden. De wieg is dankzij de wieltjes gemakkelijk te verplaatsen. Met de Chicco Next 2 Me Wieg is je kindje altijd dicht bij jou! Uniek aan de Magic uitvoering van het Chicco Next To Me Wiegje is dat je de zijkant van deze wieg met één hand omhoog of omlaag kunt doen. Voorzien van wieltjes en anti-slip. Inclusief zacht matras en opbergtas. Geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg.

Coming Kids

Delta Diffusion

Doomoo

Easywalker

Nieuw! De Easywalker Jackey Buggy! Door het zwarte frame en de verfijnde afwerkingen ziet de buggy er eenvoudig maar stijlvol uit. Je kunt de buggy gebruiken voor kinderen vanaf 6 maanden tot en met 22 kg en uitbreiden met handige accessoires (los verkrijgbaar) voor jou en je kindje. Dankzij de extra grote zonnekap van de Easywalker Jackey Buggy is je kindje tijdens een wandeling beschermd tegen de zon en wind. Voor een optimale ventilatie beschikt de kap over ventilatievensters. Het zitje heeft een verstelbare rugleuning en voetensteun waarmee je kindje met de juiste ondersteuning kan zitten, liggen of slapen in de buggy. Met één simpele druk op de knop klap je de Easywalker Jackey Buggy compact in. Het automatische vouwsysteem zorgt ervoor dat dit binnen enkele seconden is gebeurt. Dit is perfect als je op reis gaat met de trein, auto of bus en snel moet schakelen. Eenmaal ingeklapt blijft de buggy zelfstandig staan waardoor deze thuis nooit meer in de weg hoeft te staan en je meer ruimte overhoudt. Inclusief handige opbergtas en bijpassende regenhoes!

Nieuw! De Easywalker Miley Buggy is een lichtgewicht en compacte buggy die voldoet aan al je wensen. Dankzij het innovatieve vouwsysteem waarmee je de buggy binnen een seconde inklapt, is de buggy ideaal voor onderweg en laat zich makkelijk meedragen aan de ingebouwde draagband. Je kan de buggy gebruiken vanaf dat je kindje 6 maanden is tot en met 22 kg. Met de verstelbare rugleuning en voetensteun wordt het lichaam goed ondersteund en kan je kindje onderweg een dutje doen. De uittrekbare zonnekap met UPF 50 bescherming zorgt dat je kindje beschermd is tegen de zon en beschikt over ventilatievensters. Daarnaast laat de buggy zich snel en compact inklappen waarbij je maar één hand nodig hebt. Eenmaal ingeklapt kan de buggy zelfstandig blijven staan. Door het compacte formaat is de buggy perfect om mee te nemen op reis en thuis op te bergen. Verder wordt de buggy geleverd met reistas, schouderband en regenscherm. Uniek aan deze buggy is dat je deze kan uitbreiden met allerlei handige accessoires. De los verkrijgbare smartphone houder, bekerhouder of LED lamp klik je eenvoudig op het frame waardoor de wandeling nog aangenamer wordt voor jou en je kindje.

Ergobaby

Ergobaby's Omni 360-alles-in-eendraagzak voor pasgeborenen kan in alle draagposities worden gebruikt. De Omni 360 groeit met de baby mee van 1 week tot 48 maanden. De schouderriemen kunnen kruislings worden bevestigd voor draagcomfort op maat. Deze draagzak is voor zien van een Air Mesh stof wat ideaal in de zomer is omdat dit luchtiger is.Met de Omni 360 is alles mogelijk. Ergonomisch, uw kind kan rondkijken. Instelbaar van pasgeborene tot peuter. Lendensteun voor extra rugcomfort De draagzak kan op 4 posities gedragen worden: Op de buik naar u toe (0+ maanden), Op de buik met gezicht van u af (5+ maanden), Op de heup (6+ maanden) en op de rug (6+ maanden). Ook zit er een babykap inverwerkt wat voor privacy zorgt en bescherming tegen de zon. De draagzak is wasmachine wasbaar op 30 graden en een handige afneembaar opbergzakje.

Flexa

Jollein

Met het Jollein Graphic Babynestje creéer je een knusse omgeving voor je kindje. Het nestje kun je op allerlei plaatsen gebruiken, bijvoorbeeld in de reiswieg van de kinderwagen of in het ledikant van je kindje. Het babynest is gemakkelijk te verplaatsen en helpt om je kindje overal een geborgen gevoel te geven. Doordat je het babynestje gemakkelijk kunt verplaatsen kun je het Jollein Graphic Babynestje ook gemakkelijk meenemen wanneer je op visite op op vakantie gaat. Voor de veiligheid van je kindje raden wij aan het babynestje alleen onder toezicht van een ouder te gebruiken. Mooi babynest uit onze Graphic collectie. Hij is mauve van kleur en heeft een trendy grafisch motief. De buitenhoes is gemaakt van 100% katoen en de vulling is van 100% polyester fibre fill. Het nestje is 40x70 cm groot

Met het Jollein Graphic Babynestje creéer je een knusse omgeving voor je kindje. Het nestje kun je op allerlei plaatsen gebruiken, bijvoorbeeld in de reiswieg van de kinderwagen of in het ledikant van je kindje. Het babynest is gemakkelijk te verplaatsen en helpt om je kindje overal een geborgen gevoel te geven. Doordat je het babynestje gemakkelijk kunt verplaatsen kun je het Jollein Graphic Babynestje ook gemakkelijk meenemen wanneer je op visite op op vakantie gaat. Voor de veiligheid van je kindje raden wij aan het babynestje alleen onder toezicht van een ouder te gebruiken. Mooi babynest uit onze Graphic collectie. Hij is stone green van kleur en heeft een trendy grafisch motief. De buitenhoes is gemaakt van 100% katoen en de vulling is van 100% polyester fibre fill. Het nestje is 40x70 cm groot

Joolz

Bij Joolz weten ze maar al te goed dat kersverse ouders op zoek zijn naar de beste buggy voor hun kleintje. Goed nieuws: met de Joolz Aer verloopt elke reis op rolletjes! Met een gewicht van slechts 6 kg en een draagband voor over je schouder heb je beide armen vrij voor je kindje. En als je de buggy weer nodig hebt, klap je hem in één handomdraai uit, en zijn jullie 'ready to roll'. Om jou en je kindje optimaal comfort te bieden, hebben ze bij de ontwikkeling van de Joolz Aer veel aandacht besteed aan het ergonomische design. En dat merk je meteen. Het hoogwaardige ontwerp biedt tevens goede ventilatie en voldoende opbergruimte voor speeltjes én boodschappen. Joolz Aer is zoveel meer dan een buggy. Met zijn compacte en opvouwbare design is het een buggy om blij van te worden. De Joolz Aer klap je verrassend snel in en uit. Eén hand, één seconde, en weg ben je. Dankzij dit soepele inklapmechanisme ben je altijd klaar voor actie. Met slechts 6 kilo is de buggy een van de lichtste buggy's op de markt. De bijbehorende draagband zorgt voor comfortabel draaggemak. Je kunt hem met gemak overal krijt, zelfs als handbagage in het vliegtuig. Of je nu reist per fiets, bus, boot of vliegtuig, met de Joolz Aer buggy verloopt elke reis op rolletjes. Comfort voor jou en je kleintje staat voorop. De extra lange rugleuning biedt in elke positie de beste steun aan nek en rug, zelfs voor de wat langere kindjes. De verstelbare gordel zorgt voor een perfecte zit- en slaaphouding. Je kan de buggy met één hand besturen door de vergrendelbare zwenkwielen en de vierwielvering. Met een draagvermogen van 5 kilo kan je in de grote boodschappenmand alles meenemen wat je maar nodig hebt voor een onbezorgde dag. Inclusief handige opbergtas en bijpassende regenhoes!

Joolz Day+

De Joolz Day+ is de opvolger van de Day 3. De wagen nu nog makkelijker in gebruik! Deze design-kinderwagen is slim, comfortabel en klaar voor de toekomst. Zo heeft Joolz aan alles gedacht, en nog meer dan dat! Een comfortabel design die meegroeit met je baby, zich perfect aanpast aan elk type ouder en ook nog eens eenvoudig met één hand te gebruiken is. Zo hebben ze zelfs slimme led-verlichting aangebracht voor extra zichtbaarheid, speciaal voor de avondmensen onder ons. Zoals je van Joolz gewenst bent, staat deze kinderwagen garant voor een super soepele rit en ziet hij er ook nog eens geweldig uit. Nieuw uiterlijk voor de wielen maakt hem net even weer mooier dan zijn voorganger. De reiswieg is compact opvouwbaar en heeft een doorkijkventilatie. De XL zonnekap is uitgevoerd met speelgoedlusje zodat je altijd een speeltje mee kunt nemen. De omkeerbare zitting is voorzien van gordels die uitzichzelf open blijven staan. In de XL boodschappenmand is gemakkelijk toegankelijk en kun je veel spullen in kwijt. De Joolz Classic blue is hun klassieker met een duurzaam tintje. De bekleding is gemaakt van plastic flessen uit de zee die tot garen zijn gesponnen. De look is afgewerkt met bruine leatherette details, een zilverkleurig onderstel en zwarte wielen. De duw- en veiligheidsbeugel zijn met veel precisie tot in detail afgewerkt. De kinderwagen is gemakkelijk in te klappen. Ook heeft de kinderwagen lekbestendige wielen en in de reiswieg een matrasje met hoofdkussentje. Samen met zijn levenslange garantie is de iconische Joolz Day+ perfectly smart.

De Joolz Day+ is de opvolger van de Day 3. De wagen nu nog makkelijker in gebruik! Deze design-kinderwagen is slim, comfortabel en klaar voor de toekomst. Zo heeft Joolz aan alles gedacht, en nog meer dan dat! Een comfortabel design die meegroeit met je baby, zich perfect aanpast aan elk type ouder en ook nog eens eenvoudig met één hand te gebruiken is. Zo hebben ze zelfs slimme led-verlichting aangebracht voor extra zichtbaarheid, speciaal voor de avondmensen onder ons. Zoals je van Joolz gewenst bent, staat deze kinderwagen garant voor een super soepele rit en ziet hij er ook nog eens geweldig uit. Nieuw uiterlijk voor de wielen maakt hem net even weer mooier dan zijn voorganger. De reiswieg is compact opvouwbaar en heeft een doorkijkventilatie. De XL zonnekap is uitgevoerd met speelgoedlusje zodat je altijd een speeltje mee kunt nemen. De omkeerbare zitting is voorzien van gordels die uitzichzelf open blijven staan. In de XL boodschappenmand is gemakkelijk toegankelijk en kun je veel spullen in kwijt. De duw- en veiligheidsbeugel zijn met veel precisie tot in detail afgewerkt. De kinderwagen is gemakkelijk in te klappen. Ook heeft de kinderwagen lekbestendige wielen en in de reiswieg een matrasje met hoofdkussentje. Samen met zijn levenslange garantie is de iconische Joolz Day+ perfectly smart.

Joolz Essentials Accessoires

Joolz Geo²

De Joolz Geo² Kinderwagen is ontworpen voor ieder familieavontuur. Of dat nu een wandeling door de stad is of een vakantie naar bosrijk gebied: met jouw Joolz Geo² breng je jouw kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is met behulp van de (apart verkrijgbare) Joolz Geo² Uitbreidingsset uit te breiden tot duo of twin kinderwagen. Zowel kind als ouder profiteren van veel comfort met de Joolz Geo² kinderwagen. De kinderwagen heeft een verlengde zonnekap met lusjes waaraan je speelgoed kunt bevestigen. De ergonomisch gevormde zitting is omkeerbaar en heeft een verstelbare rugleuning. Het zitje is vrij hoog waardoor je niet hoeft te bukken om contact te maken met je kindje en dankzij de verstelbare duwstang loopt iedereen prettig en rechtop achter de Joolz Geo². De kinderwagen is soepel te besturen, aan één hand heb je genoeg. De extra grote, makkelijk toegangbare boodschappenmand is super handig wanneer je er met je kindje op uit gaat. De kinderwagen klapt eenvoudig in en is voorzien van een transportvergrendeling waardoor je het ingeklapte pakket makkelijk op kunt tillen en kan verplaatsen zonder dat het openklapt. De Joolz Classic blue is hun klassieker met een duurzaam tintje. De bekleding is gemaakt van plastic flessen uit de zee die tot garen zijn gesponnen. De look is afgewerkt met bruine leatherette details, een zilverkleurig onderstel en zwarte wielen.

Lees meer/minder

Nu met GRATIS voetenzak t.w.v. 119,95!! De Joolz Geo² Kinderwagen is ontworpen voor ieder familieavontuur. Of dat nu een wandeling door de stad is of een vakantie naar bosrijk gebied: met jouw Joolz Geo² breng je jouw kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is met behulp van de (apart verkrijgbare) Joolz Geo² Uitbreidingsset uit te breiden tot duo of twin kinderwagen. Zowel kind als ouder profiteren van veel comfort met de Joolz Geo² kinderwagen. De kinderwagen heeft een verlengde zonnekap met lusjes waaraan je speelgoed kunt bevestigen. De ergonomisch gevormde zitting is omkeerbaar en heeft een verstelbare rugleuning. Het zitje is vrij hoog waardoor je niet hoeft te bukken om contact te maken met je kindje en dankzij de verstelbare duwstang loopt iedereen prettig en rechtop achter de Joolz Geo². De kinderwagen is soepel te besturen, aan één hand heb je genoeg. De extra grote, makkelijk toegangbare boodschappenmand is super handig wanneer je er met je kindje op uit gaat. De kinderwagen klapt eenvoudig in en is voorzien van een transportvergrendeling waardoor je het ingeklapte pakket makkelijk op kunt tillen en kan verplaatsen zonder dat het openklapt. De Joolz Classic blue is hun klassieker met een duurzaam tintje. De bekleding is gemaakt van plastic flessen uit de zee die tot garen zijn gesponnen. De look is afgewerkt met bruine leatherette details, een zilverkleurig onderstel en zwarte wielen.

Lees meer/minder

 

Joolz Hub+

Joolz Uni Accessoires

KidsDepot

Koeka

De aankleedkussenhoes is een van de meest gebruikte verzorgingsproducten in de babykamer. De aankleedkussenhoes Vigo is het perfecte item om je commode stijlvol in te richten. De bovenzijde, waar je kindje op ligt, is voorzien van lekker zacht stretch terry badstof zodat je kindje zich comfortabel voelt tijdens het verschonen. Aan de zijkanten van de aankleedkussenhoes komt de Vigo jacquard stof terug. De stof Vigo is een rijke jacquard gebreide stof met een zachte uitstraling. Door de verdikking in het garen krijgt deze stof zijn zachte en natuurlijke look. Om de zachte structuur van deze stof zo lang mogelijk te behouden is het heel belangrijk om de volgende was instructies goed op te volgen. Was dit artikel op een fijn-was of wolwas programma niet warmer dan 30 graden Celsius met een toerental van max. 800. Omdat het een gebrushed katoen betreft zal de structuur na een aantal keren wassen lichtelijk veranderen. Vigo: 65% Katoen, 20% Polyester, 15% Viscose.

De baby voetenzak Oslo is een van onze outdoor must haves. Gemaakt van wafel en van binnen gevoerd met teddy. Heerlijk om je baby warm te houden wanneer je op pad gaat. De voorkant van de voetenzak kan door middel van drukkers omgeslagen en vastgezet worden. Daarnaast is het mogelijk de voorzijde volledig los te ritsen. De bovenkant bevat klittenband waardoor je een mutsje kan creëren. De voetenzak is geschikt voor zowel een drie- als een vijfpuntsgordel. Eenvoudig te bevestigen in je baby autostoel (bijvoorbeeld Maxi-Cosi) door de handige gordel/bevestigingsgaten. Vergelijkbaar is de voetenzak Oslo voor de drie/vijfpuntsgordel. Speciaal voor de buggy is er de Oslo buggy voetenzak, deze is 25 cm langer. Afmeting: ca. 45x90 cm (geschikt voor leeftijden vanaf ± 0 - 6 maanden) Samenstelling wafel: 100% katoen. Samenstelling voering: 100% polyester (teddy)  Samenstelling vulling: 100% polyester. TOG rating: 2.8. Bedoeld voor buitengebruik. Wasadvies: Wasmachine; volg de instructies op het wasetiket. Gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Kies voor handmatig drogen en niet voor een droogtrommel.

De baby voetenzak Oslo is een van onze outdoor must haves. Hij is gemaakt van wafel en van binnen gevoerd met teddy wat de baby heerlijk warm houdt in de wintermaanden. Dit artikel is te gebruiken in de baby autostoel (maxi cosi) door de handige gordel/bevestigingsgaten. De voetenzak is geschikt voor een driepuntsgordel. De bovenkant van de voetenzak bevat klittenband waardoor er een mutsje gecreëerd kan worden. De openslaande flap bevat een touwtje dat je wat strakker kan trekken voor meer comfort. Bedoeld voor buitengebruik. In dezelfde maat is een warmere voetenzak beschikbaar, de Antwerp voetenzak, deze is gevoerd met flanel. Speciaal voor de buggy is er de Oslo buggy voetenzak, deze is 25 cm langer. Afmetingen: ca. 40x90 cm (geschikt voor leeftijden vanaf ± 0 - 6 maanden) Samenstelling wafel: 100% katoen Samenstelling voering: 100% polyester (teddy)  Samenstelling vulling: 100% polyester TOG rating: 2.8 (de Antwerp voetenzak is warmer, die is 3,4 Tog). De voetenzak past niet op een autostoel waarvan de riempjes niet los kunnen zoals bij de Stokke izi go & izi sleep. Wasadvies: Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket  en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.

De boxzak kan aan de box gehangen worden om bijvoorbeeld het speelgoed van je kindje in op te bergen. Ook kan de boxzak aan de rand van het bedje gehangen worden om er de pyjama of kleertjes in te doen. De boxzak kan worden bevestigd door middel van twee linten met gespen, waardoor deze verstelbaar is en op bijna alle boxen te bevestigen is. De boxzak zelf kan worden gesloten door middel van een lintje. De stof Vigo is een rijke jacquard gebreide stof met een zachte uitstraling. Door de verdikking in het garen krijgt deze stof zijn zachte en natuurlijke look. Om de zachte structuur van deze stof zo lang mogelijk te behouden is het heel belangrijk om de volgende was instructies goed op te volgen. Was dit artikel op een fijn-was of wolwas programma niet warmer dan 30 graden Celsius met een toerental van max. 800. Omdat het een gebrushed katoen betreft zal de structuur na een aantal keren wassen lichtelijk veranderen. Vigo: 65% Katoen, 20% Polyester, 15% Viscose.

De ledikantdeken Vigo flanel is een lekkere deken geschikt voor in het voor- en najaar en in de zomer. De deken is gemaakt van een jacquard gebreide stof en gevoerd met flanel. De stof Vigo is een rijke jacquard gebreide stof met een zachte uitstraling. Door de verdikking in het garen krijgt deze stof zijn zachte en natuurlijke look. De voering van enkele producten in de Vigo collectie wordt gemaakt van flanel. De kwaliteit van flanel is een 100% katoen geweven materiaal met een gebrushed effect. Dit effect zorgt ervoor dat de stof een heerlijk zacht gevoel geeft. Om de zachte structuur van deze stof zo lang mogelijk te behouden is het heel belangrijk om de volgende was instructies goed op te volgen. Was dit artikel op een fijn-was of wolwas programma niet warmer dan 30 graden Celsius met een toerental van max. 800. Omdat het een gebrushed katoen betreft zal de structuur na een aantal keren wassen lichtelijk veranderen. Vigo: 65% Katoen, 20% Polyester, 15% Viscose. Togwaarde:1.2

De wiegdeken Vigo flanel is een lekkere deken geschikt voor in het voor- en najaar en in de zomer. De deken is gemaakt van een jacquard gebreide stof en gevoerd met flanel. De stof Vigo is een rijke jacquard gebreide stof met een zachte uitstraling. Door de verdikking in het garen krijgt deze stof zijn zachte en natuurlijke look. De voering van enkele producten in de Vigo collectie wordt gemaakt van flanel. De kwaliteit van flanel is een 100% katoen geweven materiaal met een gebrushed effect. Dit effect zorgt ervoor dat de stof een heerlijk zacht gevoel geeft. Om de zachte structuur van deze stof zo lang mogelijk te behouden is het heel belangrijk om de volgende was instructies goed op te volgen. Was dit artikel op een fijn-was of wolwas programma niet warmer dan 30 graden Celsius met een toerental van max. 800. Omdat het een gebrushed katoen betreft zal de structuur na een aantal keren wassen lichtelijk veranderen. Vigo: 65% Katoen, 20% Polyester, 15% Viscose. Togwaarde:1.2

De wikkelcape Vigo is een fijne doek van gebreid jacquard wat de doek een stijlvolle look geeft met aan de binnenkant zachte tricot badstof. De wikkelcape is heerlijk om je baby in te wikkelen na het badderen. Ook is de wikkelcape voorzien van een speciale opening in het midden zodat de cape in de Maxi Cosi of wipper kan worden gebruikt. De stof Vigo is een rijke jacquard gebreide stof met een zachte uitstraling. Door de verdikking in het garen krijgt deze stof zijn zachte en natuurlijke look. Om de zachte structuur van deze stof zo lang mogelijk te behouden is het heel belangrijk om de volgende was instructies goed op te volgen. Was dit artikel op een fijn-was of wolwas programma niet warmer dan 30 graden Celsius met een toerental van max. 800. Omdat het een gebrushed katoen betreft zal de structuur na een aantal keren wassen lichtelijk veranderen. Vigo: 65% Katoen, 20% Polyester, 15% Viscose.

Een echte outdoor must have de baby voetenzak Vigo! De voetenzak is gemaakt van een gebreide jacquard stof en gevoerd met teddy aan de binnenkant. Dit houdt je baby heerlijk warm als jullie samen op pad gaan buiten in de wat koudere maanden. De voetenzak kun je aan beide zijden open ritsen en de bovenkant van de voetenzak bevat klittenband waardoor er een mutsje gecreëerd kan worden. Dit artikel is te gebruiken in de baby autostoel door de handige gordel/bevestigingsgaten. De voetenzak is geschikt voor zowel een drie- als een vijfpuntsgordel. De stof Vigo is een rijke jacquard gebreide stof met een zachte uitstraling. Door de verdikking in het garen krijgt deze stof zijn zachte en natuurlijke look. Om de zachte structuur van deze stof zo lang mogelijk te behouden is het heel belangrijk om de volgende was instructies goed op te volgen. Was dit artikel op een fijn-was of wolwas programma niet warmer dan 30 graden Celsius met een toerental van max. 800. Omdat het een gebrushed katoen betreft zal de structuur na een aantal keren wassen lichtelijk veranderen. Vigo: 65% Katoen, 20% Polyester, 15% Viscose.

Koelstra

Leclerc

Een van de nieuwste buggy's is de Leclerc. Het meest bekende kenmerk van de Leclerc is het automatische inklap systeem. Met 1 hand klapt de buggy automatisch in terwijl jij je kindje lekker op de arm houd. Nooit geen vingers meer tussen je buggy of gedoe als je een trap af moet. De buggy's van het merk Leclerc zijn geschikt voor gebruik vanaf de geboorte tot kinderen van een jaar of 4(22 kg). Een strak vorm gegeven buggy met gebruiksvriendelijke opties. De buggy is voorzien van een zonnekap, luxe boodschappenmand en een 5 punts veiligheidsgordel. De voorbeugel en duwstang is voorzien van foam voor fijne grip en luxe uitstraling. De buggy Leclerc is door het veringssysteem zeer cofortabel voor zowel het kindje als voor de ouder. De verstelbare rugleuning en voet gedeelte zorgen ervoor dat je kindje heerlijk zit of ligt. Het meest bekende kenmerk van de Leclerc is het automatische inklap systeem. Met 1 hand klapt de buggy automatisch in terwijl jij je kindje lekker op de arm houd. Nooit geen vingers meer tussen je buggy of gedoe als je een trap af moet. Wil je de wagen vanaf de geboorte gaan gebruiken, overweeg dan eens om als extra optie een luxe reiswieg aan te schaffen. Op deze manier heb je geen complete kinderwagen nodig en een losse buggy. Alles in 1 en altijd overal snel en gemakkelijk je wagen mee naar toe.

Little Dutch

Luvion

De Luvion Icon Deluxe White Edition biedt altijd een veilige privéverbinding met je baby. Het kristalheldere beeld en geluid en alle handige functies zorgen voor algeheel comfort en geruststelling. Dankzij het grote bereik kun je je baby overal in en rondom je huis duidelijk horen en natuurlijk zien op het grote 5” LCD-scherm. Zowel overdag als ’s nachts met het infrarood nachtzicht dat automatisch wordt ingeschakeld als het donker wordt. In het LCD-scherm wordt de temperatuur in de babykamer weergegeven en je kan kiezen uit maar liefst 4 verschillende slaapliedjes voor je baby. Deze babyfoon is uit te breiden tot 4 camera’s voor broertjes en zusjes. 100% veilig en storingsvrij signaal door datacodering. VOX functie zorgt voor automatische activatie bij geluid van de baby. Makkelijk te installeren (Plug & Play). Terugspreekfunctie, slaapliedjes, uitbreiding tot 4 camera's, timer, temperatuurweergave zijn vele van de optie's die er op zitten.

De Supreme Connect 2 is de meer dan waardige opvolger van de Luvion Supreme Connect, de eerste dual mode babyfoon. Er is geen babyfoon in de wereld die meer functionaliteiten bezit dan deze premium HD Luvion babyfoon met camera en app. Door middel van de unieke Dual Mode technologie, kun je de beelden van de camera niet alleen op de meegeleverde 5” monitor bekijken maar is het ook mogelijk om de beelden op je smartphone of tablet te bekijken – waar ook ter wereld. Deze “Rolls Royce onder de babyfoons“ kan het. Bij de buren aan het borrelen, op vakantie óf vanaf je werk; overal is je kindje te bekijken en beluisteren via de gratis app. Niet alleen hartstikke leuk én handig, maar het geeft je ook alle tijd om, met een veilig gevoel, even je eigen ding te doen. Altijd een goed bereik, thuis én on-the-go. Je kan tot maar liefst 4 camera’s aansluiten op de Supreme Connect 2. Met de vernieuwde pan & tilt camera kan je op afstand deze camera’s laten bewegen in welke richting je maar wilt! Gecodeerd signaal zorgt voor een 200% volledig veilige en storingsvrije connectie. VOX functie activeert de babyfoon bij geluid. Temperatuurweergave. Terugspreekfunctie – zowel vanaf de monitor als vanaf je telefoon, en slaapliedjes.

Nieuw! Waar je ook bent, overal ter wereld de kleine haarscherp kunnen zien en horen? Met de Luvion Grand Elite 3 Connect Set is dit geen enkel probleem. Deze mooie babyfoon met camera die via een eigen monitor en app is te gebruiken geeft je altijd de zekerheid van een goed bereik waar je ook bent. Een makkelijke monitor voor in en rondom het huis en een gebruiksvriendelijke gratis app voor daarbuiten. Hiermee kijk je ook bijvoorbeeld wanneer je bij de buren gaat borrelen, op je werk of vakantieadres, via een 100% veilige privé connectie makkelijk mee naar de camerabeelden. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat iemand anders mee kijkt, je verbinding is 100% beveiligd en met een wachtwoord dat je zelf kunt instellen helemaal af te schermen. Wil je de app bovendien niet continue op je scherm? Ook dat hoeft niet, schakel notificaties in op je app en je wordt gewoon gewaarschuwd zodra de kleine wakker wordt. Met de Grand Elite 3 Connect Set beschik je over alle functionaliteiten die je je kunt indenken. Via zowel de app als de monitor maak je gebruik van een handige terugspreekfunctie, temperuurweergave (met alarmfunctie) en rustgevende slaapliedjes. Ook draai je makkelijk op afstand de camera in de juiste positie, super handig wanneer ze door het bedje gaan kruipen. Maak ook via de app leuke filmpjes of foto’s van de camerabeelden, leuke herinneringen voor later. Ook wanneer je het geluid even uit wilt schakelen kan de monitor je gewoon visueel waarschuwen via handige led lampjes op de voorzijde van de monitor. Handig op een feestje wanneer je het geluidniet kunt horen, of gewoon wanneer je een film kijkt en niet elk geluidje wilt horen.

Lees meer/minder

Maclaren

De Maclaren Quest is sterk, degelijk, betrouwbaar, compact, licht en super kwaliteit. Zo kun je de buggy's van Maclaren wel noemen. De Quest 2018 heeft aantal veranderingen ten opzichte van het vorige model. Zo heeft deze enkele wielen voor een soepelere rit, lichtgewicht sportieve oplossing met volledige uitrusting. Populair bij ouders die veel reizen, maar toch een compacte en volledig functionele buggy willen. Ideaal voor baby's vanaf 0+ en kinderen tot 25 kg. De Quest heeft een volledige 4-voudige, één hand verstelbare rugleuning, opvouwbare beensteun en een geïntegreerde babyverzorgingsset voor pasgeboren baby's. De lichtere, gemakkelijk te bedienen remhendel vergrendelt en ontgrendelt beide achterwielen veilig. Uitbreidbare waterdichte / UPF 50+ kap en geïntegreerd zonnevizier zorgen ervoor dat je kindje beschermd zit tegen de zon. Verer wordt er standaard een regenhoes bij de buggy geleverd.

Lees meer/minder

De Maclaren Quest is sterk, degelijk, betrouwbaar, compact, licht en super kwaliteit. Zo kun je de buggy's van Maclaren wel noemen. Maclaren buggy's zijn zeer handig in het gebruik. De handvaten zitten op een hoogte van 104 cm. De rugleuning zitting is verstelbaar is in 4 standen, hierdoor zit je kleine altijd goed en comfortabel. De zitting is tevens voorzien van een 5-puntveiligheids gordel, voor extra veiligheid. Het lichtgewicht aluminium frame biedt een goede stabiliteit en zorgt ervoor dat de buggy gemakkelijk te vervoeren en/of mee te nemen is. De bekleding heeft diverse reflecterende "strips" waardoor u ook in het donker zichtbaar bent. De buggy bekleding is volgens de BSI norm hetgeen betekent dat de bekleding o.a. vlamwerend is en een goede kleurechtheid heeft. Uit voorraad leverbaar!

Maxi-Cosi

De nieuwe luxe kinderstoel Minla van Maxi-Cosi biedt ouders en kinderen het ultieme comfort tijdens eetmomenten. De kinderstoel is te gebruiken vanaf geboorte doordat de rugleuning in maar liefst 5 standen verstelbaar is! Daarnaast is ook de voetensteun verstelbaar. Het comfortabele, dik gevoerde kussen zorgt ervoor dat jouw baby heerlijk comfortabel hierin van de eerste hapjes mag gaan genieten. De kinderstoel wordt geleverd met een groot tafelblad die gemakkelijk afneembaar is. Je kan dus zelf kiezen of je de stoel direct aan de eettafel schuift of dat je het gemakkelijk vindt om het eten op het tafelblad te serveren. De kinderstoel is ook voorzien van een gordelsysteem zodat je kindje altijd veilig in de kinderstoel zal zitten, ongeacht op welke manier de kinderstoel wordt gebruikt. De kinderstoel is in 3 hoogtes verstelbaar zodat deze niet alleen aan de eettafel gebruikt kan worden maar ook als stoeltje bij bijvoorbeeld de bank. Door de luxe gebruikte stoffen van deze kinderstoel en de combinatie van metaal en houtstructuur past deze kinderstoel helemaal in de trendy inrichtingen van tegenwoordig! Gebruik je de kinderstoel niet? Dan is deze gemakkelijk in te klappen en op te bergen als een compact pakketje.

De nieuwe luxe kinderstoel Minla van Maxi-Cosi biedt ouders en kinderen het ultieme comfort tijdens eetmomenten. De kinderstoel is te gebruiken vanaf geboorte doordat de rugleuning in maar liefst 5 standen verstelbaar is! Daarnaast is ook de voetensteun verstelbaar. Het comfortabele, dik gevoerde kussen zorgt ervoor dat jouw baby heerlijk comfortabel hierin van de eerste hapjes mag gaan genieten. De kinderstoel wordt geleverd met een groot tafelblad die gemakkelijk afneembaar is. Je kan dus zelf kiezen of je de stoel direct aan de eettafel schuift of dat je het gemakkelijk vindt om het eten op het tafelblad te serveren. De kinderstoel is ook voorzien van een gordelsysteem zodat je kindje altijd veilig in de kinderstoel zal zitten, ongeacht op welke manier de kinderstoel wordt gebruikt. De kinderstoel is in 3 hoogtes verstelbaar zodat deze niet alleen aan de eettafel gebruikt kan worden maar ook als stoeltje bij bijvoorbeeld de bank. Door de luxe gebruikte stoffen van deze kinderstoel en de combinatie van metaal en houtstructuur past deze kinderstoel helemaal in de trendy inrichtingen van tegenwoordig! Gebruik je de kinderstoel niet? Dan is deze gemakkelijk in te klappen en op te bergen als een compact pakketje.

Met de Maxi-Cosi Iora Co-sleeper slaapt je kindje nu wel heel dicht bij jou! De Co-sleeper is in 5 verschillende hoogtes verstelbaar en heeft daardoor precies de juiste hoogte. Je kunt de Maxi-Cosi Iora Co-sleeper ook gebruiken als losstaande wieg. De Co-sleeper is voorzien van een handige XL opbergmand onder het wiegje, zodat alle spulletjes die je nodig hebt binnen handbereik liggen. Door middel van Easy-slide kan je de Maxi-Cosi Iora Co-sleeper tegen jouw bed aanschuiven zodat je je kind comfortabel kunt voeden en verzorgen. Wanneer de zijkant van de wieg naar beneden wordt geklapt kun je nog makkelijker contact maken met je kindje. Je kunt de Iora Co-sleeper gemakkelijk inklappen en meenemen in de bijbehorende reistas. De Iora Co-sleeper heeft 1 zijde gemaakt van ademend materiaal, waardoor er een goede luchtcirculatie is. De Co-sleeper is voorzien van een gevoerd matrasje waarop je kindje veilig en comfortabel slaapt. Maximaal draaggewicht: 9 kg.

Maxi-cosi

De nieuwe Maxi-Cosi Rock Autostoeltje is een veilig en comfortabel baby autostoeltjes voor kinderen van 0-12 maanden (45-75 cm). Het autostoeltje voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm wanneer je het stoeltje gebruikt in combinatie met de bijbehorende FamilyFix One i-Size base. Deze base kun je ook weer gebruiken voor het opvolgende peuterstoeltje, de Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size. Je kindje wordt in het Maxi-Cosi Rock Autostoeltje bevestigd met een 3-punts gordel. Je baby wordt maximaal beschermd dankzij de verbeterde schokabsorberende materialen en zijwaartse bescherming. Het Rock baby autostoeltje wordt altijd tegen de rijrichting in gebruikt. Wanneer je het Rock Autostoeltje gebruikt in combinatie met de bijbehorende FamilyFix One i-Size base voldoet het autostoeltje aan de strenge i-Size norm. Je kunt het baby autostoeltje ook bevestigen met de 3-punts autogordel. De zeer zachte voering en de comfortabele zitverkleiner zorgt ervoor dat je kindje in een betere ligpositie ligt. Het Maxi-Cosi Rock Autostoeltje is uitgevoerd met een geïntegreerde zonnekap om je kindje te beschermen tegen felle zonnestralen.

De nieuwe Maxi-Cosi Tinca is een i-Size-autostoeltje van maar 3,2 kg, dat speciaal is ontworpen voor het gemak van de ouders. Daarnaast voldoet het stoeltje aan de i-Size-standaard, zodat u gegarandeerd altijd veilig kunt reizen. Dit lichte autostoeltje voor baby’s kan worden bevestigd met de autogordel of de ISOFIX-bevestigingspunten. De Tinca kan geplaatst worden op de Family Fix 2-basis. Omdat het autostoeltje voldoet aan de i-Size-standaard, kan je baby veilig achterwaarts reizen en wordt extra bescherming van het hoofd en de nek van je baby geboden. De zitverkleiner voor baby’s past altijd perfect en houdt het hoofdje van je baby veilig en comfortabel. Daarnaast biedt de Tinca extra bescherming bij zijdelingse botsingen. Dit betekent dat de Tinca gemaakt is met verbeterd impactopvangend materiaal, dat nog meer kracht opvangt bij impact, in het geval u bij een botsing betrokken raakt. Wanneer de Tinca vuil wordt door dagelijks gebruik, of wanneer je kleintje af en toe autoziek wordt, kan de bedekking van het Maxi-Cosi-autostoeltje eenvoudig verwijderd worden. De bekleding is machinewasbaar (30 °C) en dus eenvoudig schoon te maken, wat er ook gebeurt. Past ook op de meeste kinderwagens met behulp van adapters!

Dit Maxi-Cosi autostoeltje, geschikt van 6 maanden tot 4 jaar oud, heeft een gevoerd kussen en een unieke combinatie van zacht schuimrubber met hoge dichtheid, voor extra comfort. Pearl Pro2 i-Size heeft een innovatief, eenvoudig harnas dat open blijft om ervoor te zorgen dat je je kindje makkelijk in seconden in en uit de stoel kunt krijgen. Bovendien hoef je je niet al te veel zorgen te maken wanneer je kleintje opgroeit; je kunt tegelijkertijd het veiligheidsharnas en de hoogte van de hoofdsteun aanpassen om ervoor te zorgen dat je opgroeiende kind altijd perfect past.Ook de installatie is heel eenvoudig! Past op de FamilyFix3 en FamilyFix One I-Size. Comfortkussen met twee kanten voor temperatuurregeling: ademende 3D-stof voor in de zomer, zachte, warme hoes voor in de winter. 4 comfortabele ligstanden van zitten tot slapen.

Het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje is het nieuwste stoeltje van Maxi-Cosi en voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Hierdoor weet je zeker dat je je kindje veilig met deze autostoel kunt vervoeren. Uniek aan het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje zijn geïntegreerde airbags. Het autostoeltje is tot 87 cm (circa 2 jaar) achterwaarts te gebruiken en kan vervolgens tot 105 cm als voorwaarts gerichte autostoel gebruikt worden. Met behulp van Isofix en een Top Tether kun je het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje in je auto installeren. De autostoel kan zowel achterwaarts als voorwaarts gebruikt worden. De autostoel is compact vormgegeven en is daardoor ook geschikt voor kleinere auto’s. De hoofdsteun van het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje is in hoogte verstelbaar zodat je kindje altijd de juiste ondersteuning krijgt. De zitting kan achterover gekanteld worden waardoor je kindje ook heerlijk kan slapen in het autostoeltje. Zo heeft je kindje jarenlang een veilige én comfortabele zitplaats in de Maxi-Cosi AxissFix Air autostoel. Het Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje is erg handig in gebruik omdat de autostoel 360˚ kan draaien. Hierdoor kun je je kindje heel eenvoudig op een veilige manier in het autostoeltje bevestigen. De bekleding van de autostoel kan verwijderd en gewassen worden.

Het Maxi-Cosi Mica Autostoeltje voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm en is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 4 jaar (40-105 cm). Je kunt de autostoel 4 jaar lang achterwaarts gebruiken, dat zorgt voor een betere bescherming van het nekje en hoofdje. De G-Cell technologie in de zijpanelen van de autostoel zorgt voor extra stevigheid en flexibiliteit. Zo wordt je kindje optimaal beschermd bij zijwaartse ongelukken. Met behulp van Isofix kun je het Maxi-Cosi Mica Autostoeltje in je auto installeren. De autostoel is compact vormgegeven en is daardoor ook geschikt voor kleinere auto’s. De Mica autostoel is voorzien van zowel een lig- als ruststand. De bijbehorende zitverkleiner is ideaal wanneer je kindje nog klein is, als het groter wordt verwijder je de verkleiner uit de autostoel. Dankzij de ingebouwde ClimaFlow in de rug kan je kindje koel en comfortabel reizen. De autostoel 360˚ kan draaien. Hierdoor kun je je kindje heel eenvoudig op een veilige manier in het autostoeltje bevestigen. De bekleding van de autostoel kan verwijderd en gewassen worden. Makkelijk te bevestigen met isofix.

Het Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Autostoeltje is het vervolg autostoeltje voor het Maxi-Cosi Rock Baby Autostoeltje. De Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size is een uniek autostoeltje waarin je kind vanaf 6 maanden tot maar liefst 4 jaar achterwaarts vervoerd kan worden. We raden je aan om je kindje tot ten minste 15 maanden achterwaarts te vervoeren en daarna kan het autostoeltje ook voorwaarts gericht gebruikt worden. De Pearl Smart i-Size voldoet aan de strenge i-Size veiligheidseisen. Doordat de autostoel altijd wordt bevestigd met Isofix is de kans op foutieve installatie minimaal en bovendien wordt de autostoel daarmee vastgemaakt aan het chassis van de auto. Zeer stevig en veilig dus! Het Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Autostoeltje kan uitsluitend met een Maxi-Cosi Isofix onderstel zoals de Maxi-Cosi FamilyFix One i-Size worden geïnstalleerd in je auto. Deze base kan ook gebruikt worden in combinatie met het Rock baby autostoeltje. Het Pearl Smart i-Size Autostoeltje kan eventueel ook worden bevestigd met de 2wayFix of 3wayFix base. De hoofdsteun en gordels zijn eenvoudig te verstellen zodat je kindje altijd veilig zit. De Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size is in een ruststand te zetten zodat je kindje tijdens de reis lekker ongestoord kan slapen. Het zitje is ergonomisch gevormd zodat je kindje heerlijk zit. (de FamilyFix One I-Size base is niet bij de prijs inbegrepen).

Lees meer/minder

Het unieke Maxi-Cosi Coral Baby Autostoeltje is het eerste modulaire baby autostoeltje waarmee je jouw kindje dichtbij kan dragen in de uitneembare en lichtgewichte soft carrier(1,7kg). De Coral kun je vanaf de geboorte tot circa 12 maanden gebruiken. De Maxi-Cosi Coral valt op door het gebruiksvriendelijke en innovatieve ontwerp. De soft carrier van dit unieke modulaire babyautostoeltje kan uit de safety shell worden verwijderd en kan apart worden gebruikt. Zo kun jij je kleintje altijd dicht bij je dragen. De soft carrier is zo licht dat jij je baby moeiteloos in en uit de auto kunt tillen (1,7 kg). De soft carrier is bovendien op diverse manieren te dragen en heeft verstelbare handgrepen voor meer comfort en intimiteit. Plaats de flexibele Coral op je Maxi-Cosi kinderwagen en ga zorgeloos op pad. Daarnaast is de Maxi-Cosi Coral is zeer eenvoudig en moeiteloos te installeren! Bevestig de FamilyFix3 aan de ISOFIX-bevestigingspunten in je auto, klik de Coral op de basis en je kunt vertrekken! Geen ISOFIX-bevestigingspunten in je auto? De Coral kan ook worden geïnstalleerd met behulp van je autogordels. Bij gebruik van de FamilyFix3 kun je de safety shell van de Coral in de auto achterlaten en alleen met de innovatieve lichtgewicht soft carrier op pad gaan. Je kunt je kleine met één hand op ergonomische wijze uit de safety shell in de auto tillen dankzij het slimme modulaire ontwerp! De audiovisuele indicatoren bevestigen of de verwijderbare soft carrier op juiste en veilige wijze wordt geïnstalleerd en wordt verwijderd uit de safety shell. Voldoet aan de laatste i-Size veiligheidsnormen (R129/03) die nu ook gelden voor installatie met gordels.

Lees meer/minder

Nieuw van Maxi-Cosi is de Maxi-Cosi Titan Plus autostoeltje. Deze zorgt ervoor dat je kinderen altijd lekker zitten, of ze nu negen maanden of 12 jaar zijn. Dit autostoeltje bevat ook extra vulmateriaal op die plekken die het belangrijkst zijn. Ons groep 1/2/3-autostoeltje wordt in eerste instantie gebruikt met de comfortabele inzet en het 5-puntsgordel om je kind te beschermen. Vanaf een jaar of vier kan het stoeltje voor groep 2 of 3 worden gebruikt met de gewone autogordel. Ons autostoeltje voor alle kinderleeftijden is ontwikkeld om heel wat jaren mee te gaan en is uitgerust met ClimaFlow om ervoor te zorgen dat je kind altijd de juiste temperatuur ervaart. Dankzij de speciale afwerking en het geperforeerde schuim van de rugleuning draagt de Titan Plus bij aan een goede luchtcirculatie en zorgt deze dat je kind het tijdens de reis niet te warm of te koud krijgt. Daarnaast zorgen de 5 kantelstanden van dit comfortabele autostoeltje voor alle kinderleeftijden ervoor dat je kind altijd superlekker zit.

Lees meer/minder

Nieuw van Maxi-Cosi is de Titan Pro autostoel. Deze is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar. Dat betekent dat deze stoel een groep 1, 2 en 3 autostoel ineen is. Handig, want zo heb je jarenlang plezier van het autostoeltje. Het Maxi-Cosi Titan Pro Autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04. Het autostoeltje is extra veilig dankzij de GCELL- en AirProtect® Side Impact technologie en beschermt je kindje daardoor optimaal bij een aanrijding. Om het Maxi-Cosi Titan Pro Autostoeltje correct in de auto te installeren maak je gebruik van Isofix bevestigingspunten en een Top Tether. Hiermee is de autostoel muurvast bevestigd aan het chassis van de auto. Het autostoeltje wordt altijd met de rijrichting mee gebruikt. Je gebruikt eerst de 5-punts gordel om je kindje in de autostoel te installeren. Vanaf ongeveer 3,5 tot 12 jaar kun je je kindje met de 3-punts autogordel bevestigen. Dankzij de slimme GrowSafe hoofdsteun weet je precies wanneer het tijd is om de autostoel aan te passen aan de volgende leeftijdscategorie. Voor optimaal comfort heeft de autostoel diverse ligstanden. De Maxi-Cosi Titan Pro is uitgevoerd met een openstaand gordelsysteem waardoor je je kindje makkelijk in de autostoel kunt bevestigen. Doordat de autostoel bevestigd wordt met Isofix is de installatie van de autostoel een fluitje van een cent. Hierdoor is het geen probleem om de autostoel te wisselen tussen verschillende auto’s. Omdat de autostoel geschikt is voor kinderen van allerlei leeftijden is deze autostoel ook perfect voor grootouders of de oppas.

Lees meer/minder

Medela

De Medela Freestyle Flex is een dubbele elektrische borstkolf waarmee je heel snel en op een comfortabele manier melk af kunt kolven. De borstkolf is compact én licht en mede dankzij de oplaadbare accu en USB-adapter kun je opladen en kolven waar en wanneer je wilt. Kolven met de Flex-technologie levert 11% meer melk op en zorgt voor 4% betere lediging van de borst. De Medela Freestyle Flex werkt met een 2-phase expression technologie. Deze technologie kolft in 2 fases, dit imiteert perfect het natuurlijke zuiggedrag van je baby. Uniek aan de Freestyle Flex is de verbinding met de MyMedela app. In deze app kun je heel makkelijk je kolfprogramma en resultaten inzien. Ook uniek aan de borstkolf is de pauze-functie waarmee je verder kunt gaan met kolven zonder een nieuwe sessie te moeten beginnen. Dankzij de nieuwe Flex-technologie kun je kolven in een houding die jij prettig vindt, de kolf is namelijk voorzien van een overloopbeveiliging. Het vernieuwde borstschild heeft een gladde, zachte rand en een hoek van 105°. Samen met de ovale vorm voor een perfecte pasvorm zorgt dit ervoor dat je op een zeer comfortabele manier kunt kolven in iedere gewenste houding. Doordat je het ovale borstschild kunt draaien ontstaat er voor iedere vrouw een perfecte pasvorm. De Medela Freestyle Flex wordt geleverd inclusief handige accessoires zoals een draag- en koeltas.

Lees meer/minder

Om snel en efficiënt te kolven, wanneer het ook maar nodig is. Ideaal voor moeders die borstvoeding geven en het voeden met een partner willen delen, een afspraak buitenshuis hebben of gewoon even pauze willen. Dankzij de nieuwe Flex-technologie kun je kolven in een houding die jij prettig vindt, de kolf is namelijk voorzien van een overloopbeveiliging. Het vernieuwde borstschild heeft een gladde, zachte rand en een hoek van 105°. Samen met de ovale vorm voor een perfecte pasvorm zorgt dit ervoor dat je op een zeer comfortabele manier kunt kolven in iedere gewenste houding. Doordat je het ovale borstschild kunt draaien ontstaat er voor iedere vrouw een perfecte pasvorm. Bij deze set worden borstschilden in maat 21 en 24 mm meegeleverd. Er zijn ook borstschilden van 27 en 30 mm verkrijgbaar. Kolven met de Flex-technologie levert 11% meer melk op en zorgt voor 4% betere lediging van de borst. De Medela Swing Flex werkt met een 2-phase expression technologie. Deze technologie kolft in 2 fases, dit imiteert perfect het natuurlijke zuiggedrag van je baby. De nieuwe connector bestaat uit minder en grotere onderdelen waardoor je de borstkolf nog makkelijker schoon kunt maken.

Lees meer/minder

Voor moeders die in de helft van de tijd een extra fles willen. Deze draagbare dubbele elektrische borstkolf met 2-Phase Expression® technologie is ideaal om je melkproductie op peil te houden, als je hulp nodig hebt bij de borstvoeding of meer tijd met je baby wilt doorbrengen. De Medela Swing Maxi Flex is een dubbele elektrische borstkolf waarmee je supersnel en op een comfortabele manier melk af kunt kolven. Dankzij de nieuwe Flex-technologie kun je kolven in een houding die jij prettig vindt, de kolf is namelijk voorzien van een overloopbeveiliging. Het vernieuwde borstschild heeft een gladde, zachte rand en een hoek van 105°. Samen met de ovale vorm voor een perfecte pasvorm zorgt dit ervoor dat je op een zeer comfortabele manier kunt kolven in iedere gewenste houding. Doordat je het ovale borstschild kunt draaien ontstaat er voor iedere vrouw een perfecte pasvorm. Bij deze set worden borstschilden in maat 21 en 24 mm meegeleverd. Er zijn ook borstschilden van 27 en 30 mm verkrijgbaar. Kolven met de Flex-technologie levert 11% meer melk op en zorgt voor 4% betere lediging van de borst. De Medela Swing Maxi Flex werkt met een 2-phase expression technologie. Deze technologie kolft in 2 fases, dit imiteert perfect het natuurlijke zuiggedrag van je baby. De nieuwe connector bestaat uit minder en grotere onderdelen waardoor je de borstkolf nog makkelijker schoon kunt maken.

Lees meer/minder

Muller Textiel

Mutsy

Mutsy Nexo wandelwagen. De Mutsy Nexo wandelwagen is zowel praktisch als stijlvol. De wandelwagen is uitgevoerd met diverse praktische oplossingen zoals een ruime boodschappenmand en de mogelijkheid om met (los verkrijgbare) adapters een autostoeltje op het frame te bevestigen. Nu met GRATIS zomerpakket (cupholder + regenscherm) t.w.v. 44,90! Bovendien is de wandelwagen comfortabel voor ouder en kind. Het grote voordeel van de Mutsy Nexo wandelwagen is dat je de wandelwagen in kunt klappen tot een extreem klein pakket. Bovendien is de wandelwagen ook lichtgewicht zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen op alle avonturen met je kindje. De wandelwagen is voorzien van zwenkende voorwielen zodat je Mutsy Nexo wandelwagen heel gemakkelijk kunt besturen. Je kindje geniet van veel comfort in de Mutsy wandelwagen. Zowel de rugleuning als de voetensteun kunnen worden aangepast aan de wensen van je kindje. Bovendien kan de rugleuning zelfs in een volledig vlakke stand zodat je kindje onderweg heerlijk kan slapen. De extra grote zonnekap is verbonden met de rugleuning waardoor je kindje heel beschut ligt. De Mutsy Nexo wandelwagen biedt niet alleen aan je kindje maar ook aan jou comfort. De kinderwagen rijdt soepel en beschikt over een verstelbare duwbeugel.

Lees meer/minder

Mutsy Icon

Nu GRATIS bijpassende voetenzak t.w.v. 94,95 en Maxi-Cosi adapters t.w.v. 42,95! Ontmoet de Icon: Mutsy’s nieuwste ontwerp! De Icon kan worden gebruikt met een reiswieg, omkeerbaar kinderwagenzitje, verschillende autostoelen en tal van handige accessoires. De allerbeste looks en functionaliteit komen bij elkaar in dit verfijnde, unieke ontwerp. Deze editie biedt maximaal comfort voor je baby én voor jou - zodat je moeiteloos samen de wereld in kunt. Dankzij het innovatieve vouwsysteem, kan deze kinderwagen worden gevouwen zodat die net zo compact als een buggy is. Hierdoor kun je de kinderwagen gemakkelijk met je meenemen, waar je ook naartoe gaat! In hoogte verstelbare duwstang: (telescopisch én in graden): geschikt voor ouders van alle lengtes. Vering in frame en voorwielen: extra comfort voor uw kindje.

Mutsy Nio

Nu GRATIS bijpassende voetenzak t.w.v. 94,95 en Maxi-Cosi adapters t.w.v. 42,95! Met de Mutsy Nio Adventure ga je comfortabel met je kindje op stap. Deze robuuste kinderwagen rijdt ook met gemak over ongeasfalteerde wegen, zoals ruige bospaadjes. De banden van foam en rubber hebben extra profiel voor het rijden over onverhard terrein. Verder heeft de Mutsy Nio Adventure kinderwagen allerlei verstelmogelijkheden om de rit nóg prettiger te maken. De Mutsy Nio Kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg en een comfortabel zitje dat zowel naar je toe als van je af te gebruiken is. Het zitje beschikt over de meest vlakke slaapstand van alle Mutsy kinderwagens. De kinderwagen is door middel van apart verkrijgbare adapters uit te breiden met een baby autostoeltje. De Mutsy Nio Kinderwagen kan worden ingeklapt zonder het zitje te verwijderen waardoor de kinderwagen direct klaar is voor gebruik. De handige zonnekap, bumperbar en ruime boodschappenmand maken de Mutsy Nio kinderwagen praktisch in gebruik. De kleuren die je ziet tijdens een wandeling door de bossen zijn gebruikt als inspiratiebron voor de adventure. Bovendien is de Adventure editie uitgevoerd met fijne, subtiele details.

Lees meer/minder

Nu GRATIS bijpassende voetenzak t.w.v. 94,95 en Maxi-Cosi adapters t.w.v. 42,95! Met de Mutsy Nio Journey ga je comfortabel met je kindje op stap. Deze robuuste kinderwagen rijdt ook met gemak over ongeasfalteerde wegen, zoals ruige bospaadjes. De banden van foam en rubber hebben extra profiel voor het rijden over onverhard terrein. Verder heeft de Mutsy Nio Journey kinderwagen allerlei verstelmogelijkheden om de rit nóg prettiger te maken. De Mutsy Nio Kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg en een comfortabel zitje dat zowel naar je toe als van je af te gebruiken is. Het zitje beschikt over de meest vlakke slaapstand van alle Mutsy kinderwagens. De kinderwagen is door middel van apart verkrijgbare adapters uit te breiden met een baby autostoeltje. De Mutsy Nio Kinderwagen kan worden ingeklapt zonder het zitje te verwijderen waardoor de kinderwagen direct klaar is voor gebruik. De handige zonnekap, bumperbar en ruime boodschappenmand maken de Mutsy Nio kinderwagen praktisch in gebruik. De kleuren die je ziet tijdens een wandeling door de bossen zijn gebruikt als inspiratiebron voor de adventure. Bovendien is de Inspire editie uitgevoerd met fijne, subtiele details.

Lees meer/minder

Nu GRATIS bijpassende voetenzak t.w.v. 94,95 en Maxi-Cosi adapters t.w.v. 42,95! Met de Mutsy Nio North ga je comfortabel met je kindje op stap. Deze robuuste kinderwagen rijdt ook met gemak over ongeasfalteerde wegen, zoals ruige bospaadjes. De banden van foam en rubber hebben extra profiel voor het rijden over onverhard terrein. Verder heeft de Mutsy Nio North kinderwagen allerlei verstelmogelijkheden om de rit nóg prettiger te maken. De Mutsy Nio Kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg en een comfortabel zitje dat zowel naar je toe als van je af te gebruiken is. Het zitje beschikt over de meest vlakke slaapstand van alle Mutsy kinderwagens. De kinderwagen is door middel van apart verkrijgbare adapters uit te breiden met een baby autostoeltje. De Mutsy Nio Kinderwagen kan worden ingeklapt zonder het zitje te verwijderen waardoor de kinderwagen direct klaar is voor gebruik. De handige zonnekap, bumperbar en ruime boodschappenmand maken de Mutsy Nio kinderwagen praktisch in gebruik. De warme kleuren zijn gecombineerd met warme, cognac kleurige accenten. Bij de North editie worden verschillende texturen met elkaar afgewisseld.

Lees meer/minder

Nuby

Polydaun

Charly. Groot, maar dan in het klein. Als kinderen gaan kleuteren, hebben ze het ledikantje niet meer nodig. Dan mogen ze het grote bed in. Charly is Polydauns starterset voor kinderen die voor het eerst in een groot bed gaan slapen. De starterset bestaat uit een 4-seizoenendekbed, kinderhoofdkussen en een verrassing. Want een groot bed verdient natuurlijk een kadootje. De Charly-producten hebben een superzachte en ventilerende PE-microvezel tijk voor een optimaal comfort. Zowel het dekbed als hoofdkussen is gevuld met de Isocraft vulling, die ontwikkeld is voor een langdurige veerkracht en effectieve warmte-isolatie. En het is ook nog eens anti-allergisch. Alle Charly-producten zijn extra goed wasbaar, dus hygiënisch en makkelijk wanneer het beddengoed vaak gewassen moet worden. Tijk: 100% Pe micro. Vulgewicht: 450 gram.

De met Daunfill gevulde hoofdkussens en dekbedden voelen aan als dons. Elke is een zeer comfortabel en vederlicht concept van absolute topkwaliteit. Kenmerkend is de unieke combinatie van 3D-Polarsoft en Daunfill gel vulling. Het dekbed en hoofdkussen hebben het comfort en de lichtheid van dons en bovendien bezitten ze de praktische eigenschappen van synthetisch. Het dekbed en hoofdkussen zijn luchtig, ademend en speciaal aanbevolen voor mensen met huisstofmijtallergie. De Mite stop tijk is speciaal ontwikkeld om een permanente bescherming te garanderen tegen de huisstofmiit. Het gehele Elke assortiment is wasbaar op 60 graden en te drogen in de droogtrommel. Andere maten in overleg bestelbaar. Tijk: 100% percal katoen. Vulgewicht: voor/najaarsdeel: 450 gram/m2, zomerdeel: 250 gram/m2. Warmteklasse: Alle seizoenen.

Een goed matras is de basis voor een gezonde nachtrust. Het is geen kleine aanschaf want je wilt zo lang mogelijk van je matras genieten. Veel mensen realiseren zich niet dat een matrasbeschermer de levensduur van een matras aanmerkelijk kan verlengen. Heel bepalend voor die duurzaamheid is de mate vocht die het te verwerken krijgt. Gemiddeld verliest een mens een halve liter vocht per nacht. Matrasbeschermers zorgen voor extra opname en zijn ook weer gemakkelijk te wassen. Wel zo hygiënisch. Een matrasbeschermer brengt ook extra luxe. We brengen bijna een derde van ons leven door in bed, dus een beetje verwennerij mag best. Matrasbeschermers zorgen voor een heerlijk zachte oppervlak dat zich direct vormt naar het lichaam en warmte vasthoudt. Uitvoering: waterdichte matrashoes met stretch instopstrook. Tijk bovenzijde: 100% katoen molton. Tijk onderzijde: 100% waterdicht PU-coating. Maat: 80/90x190/200.

Quax

De Quax Crooz kinderwagen is een stijlvolle, complete kinderwagen die niet alleen uitblinkt in functionaliteit. De ruime reiswieg is voorzien van een uittrekbare zonnekap en zonneklepje, zodat je je baby altijd goed kunt beschermen tegen de zon. De kinderwagen heeft een boodschappenmand die zowel via de bovenkant als via een ritssluiting aan de voorkant bereikbaar is, handig dus. Het frame is gemakkelijk inklapbaar tot een compact pakket, zodat je deze gemakkelijk kunt opbergen of mee kunt nemen. De zitting is zowel voorwaarts als achterwaarts op het frame te plaatsen en heeft evenals de reiswieg ook een uittrekbare zonnekap. Zowel de voetensteun als de rugleuning zijn verstelbaar, zodat je de positie altijd kan aanpassen naar de positie die op dat moment het lekkerst zit voor je kindje. Handig als hij of zij onderweg even een dutje wil doen. De Crooz kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt compleet geleverd met het frame, de reiswieg, de zitting, een bijpassende verzorgingstas, boodschappenmand, regenhoes en muskietennet. Als je een autostoeltje op de kinderwagen wil zetten dan kan dat met behulp van de autostoel adapters voor de Quax Crooz. Deze zijn niet meegeleverd en zijn apart verkrijgbaar.

De moderne babykamer Hai No Ki van Quax bestaat uit een ledikant, commode en 2-deurskast. Babykamer Hai No Ki van Quax. Kai No Ki is Japans voor 'kind'. Deze exclusieve kamer is massief hout is opvallend door zijn verticale latjes en de typische houtskleur. De Japans geïnspireerde Quax Hai No Ki Commode is voorzien van 4 vakken waar je spulletjes kunt opbergen met daarvoor één deurtje, en eventueel uit te breiden met een barrier. De prachtige Quax Hai No Ki Kast beschikt over veel opbergruimte: met zes legplanken en een kleerroede kun je eenvoudig al je kleding kwijt in deze kast. De Hai No Ki-collectie is Japans geïnspireerd voor de liefhebbers van design, minimalistische eenvoud en de warmte van hout. De stijlvolle kast is gemaakt van MDF gefineerd essenhout en de twee deuren van massief essenhout.

De moderne babykamer Havana Moonshadow van Quax bestaat uit een ledikant, commode en 4-deurskast. De kamer heeft een moderne uitstraling door de combinatie van hout met een donkergrijze kleur en het gebruik van hout en metalen materialen. Het ledikant is gemaakt van hout met stoelen metalen pootjes. De lattenbodem van het ledikant is in 3 hoogtes te verstellen en heeft een standaard maat van 60x120cm. De commode is voorzien van 4 laden voor veel opbergruimte en de commode is voorzien van verborgen grepen aan de bovenzijde van de lades, de lades zijn voorzien van softclose. Deze ruime 2-deurskast met 4 deuren heeft een erg efficiente indeling. Aan de bovenzijde van de kast vindt u een hangroede over de gehele breedte en een legplank. De onderzijde van de kast bestaat uit 2 legplanken. Materiaal is MDF/Berk/Metaal. Dit kamertje is ook te zien in onze showroom.

Quinny

 

Snurk

Stokke

De Stokke® MyCarrier™ is met veel zorg en aandacht ontworpen en biedt de juiste ergonomie voor jou en je baby. De draagzak is eenvoudig te verstellen en past iedereen, of je nu groot bent of klein. Zonder gedoe maak je hem snel passend voor jouw lichaam. Stokke® MyCarrier™ is volledig verstelbaar voor een goede verdeling van het gewicht en groeit met je kindje mee. Het zachte gewatteerde materiaal is comfortabel voor jou en je baby. Door het intuïtieve gebruiksgemak, ben je in no-time onderweg. Je baby heeft een ergonomische zithouding voor een gezonde ontwikkeling; door het brede zitvlak van de draagzak zit je baby in een ergonomische heuppositie waarbij de rug, billen en bovenbenen goed worden ondersteund. De rugdrager geeft je kindje een prachtig uitzicht op de wereld. De nieuwsgierigheid wordt beloond als je samen op ontdekking uit gaat. Stokke® MyCarrier™ is gemaakt van zacht katoen voor het gevoelige babyhuidje. Buikdrager geschikt voor leeftijd in maanden: 1-9. De Mesh variant is gemaakt van luchtdoorlatende netstof dat ook gebruikt wordt bij sportkleding. Hierdoor blijven jij en je kindje koel.

De Stokke® MyCarrier™ is met veel zorg en aandacht ontworpen en biedt de juiste ergonomie voor jou en je baby. De draagzak is eenvoudig te verstellen en past iedereen, of je nu groot bent of klein. Zonder gedoe maak je hem snel passend voor jouw lichaam. Stokke® MyCarrier™ is volledig verstelbaar voor een goede verdeling van het gewicht en groeit met je kindje mee. Het zachte gewatteerde materiaal is comfortabel voor jou en je baby. Door het intuïtieve gebruiksgemak, ben je in no-time onderweg. Je baby heeft een ergonomische zithouding voor een gezonde ontwikkeling; door het brede zitvlak van de draagzak zit je baby in een ergonomische heuppositie waarbij de rug, billen en bovenbenen goed worden ondersteund. Vanaf het moment dat je kindje 4 weken (of 3,5 kg) is kun je je kindje op je buik dragen met het gezicht van je kindje je naar jou toe. Als je kindje zelfstandig kan zitten kun je de draagzak ook als rugdrager gaan gebruiken. De rugdrager geeft je kindje een prachtig uitzicht op de wereld. De nieuwsgierigheid wordt beloond als je samen op ontdekking uit gaat. Stokke® MyCarrier ™ is gemaakt van zacht katoen voor het gevoelige babyhuidje. De Mesh variant is gemaakt van luchtdoorlatende netstof dat ook gebruikt wordt bij sportkleding. Hierdoor blijven jij en je kindje koel.

Stokke Accessoires

Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™ V2

De Stokke® Tripp Trapp® kun je combineren met de Newbornset van Stokke. De Tripp Trapp® Newborn Set is ontworpen om de natuurlijke band tussen jou en je baby te versterken. Het ergonomische zitje wiegt je baby zachtjes, als hij op de grond staat. Met het zitje op de Tripp Trapp® heeft je baby vanaf de geboorte al een plaatsje aan tafel. Het zitje is nu verstelbaar in 2 standen en heeft een goede ondersteuning voor de beentjes. Het oogcontact en de vertrouwde geluiden zorgen ervoor dat je baby er meteen bij hoort. Het is een geweldige manier om je baby dichtbij te houden. Aan tafel bouwt je baby een sterke band op met het hele gezin. Het is eenvoudig in gebruik. De Newborn Set klik je met één handeling op de Tripp Trapp® Stoel. Het zitje heeft rode en groene indicatoren zodat je ziet wanneer het zitje goed is gemonteerd. Het vijfpunts veiligheidstuigje is extra veilig. Aan de speelgoedhanger hang je het favoriete speeltje om de motoriek van je kleintje te stimuleren. Geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg.

Teutonia

Titaniumbaby

De Arctic autostoel is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 tot 12 jaar ( gewicht van 15 – 36 kg). Hij is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het open design en is daarmee zeer toegankelijk wat het makkelijk maakt je kind te plaatsen. Arctic Isofix voldoet aan de Europese ECE R44 / 04 normen, uitgevoerd met innovatieve Side Protection systeem ASIP oftewel de nieuwste zijwaartse bescherming. Bovendien beschikt het autostoeltje over een ergonomische hoofdsteun met Memory Foam, dus biedt je kind maximaal comfort en veiligheid. Dankzij de zachte, comfortabele bekleding en extra goed gevoerde zitting zit je kindje heerlijk in de autostoel. De Arctic Isofix is verstelbaar in 4 verschillende zit- en ligstanden, de hoofdsteun biedt ondersteuning aan het hoofdje en kan op 10 verschillende posities worden ingesteld. De autostoel wordt geleverd met een afneembare bekerhouder die aan beide kanten van de stoel bevestigd kan worden.

De Titaniumbaby Autostoel Prime i-Size is geschikt voor kids vanaf de geboorte tot en met vierde leeftijdsjaar (0-4 jaar) of lengte van 40 cm -105 cm. Dankzij de 360° draai mechanisme, is de autostoel zowel achterwaarts als voorwaarts te gebruiken. Voor achterwaarts is het mogelijk tot 87 cm ( 15 maanden) en voor voorwaarts gebruik vanaf 76 cm tot 105 cm (1 tot 4 jaar). De hoofdsteun is in twaalf standen verstelbaar. Het is essentieel dat de hoofdsteun in de juiste hoogte wordt ingesteld, dit doe je pas op het moment je kindje in de autostoel zit. Het zitje kan in drie verschillende zit – en kantelstanden worden gezet zodat dit extra comfort bieden tijdens een langere reis of wanneer je kindje moe is, zodat hij / zij heerlijk kan rusten. De Prime autostoel heeft een inleg voor pasgeboren baby’s met afneembare delen zodat dit makkelijk is aan te passen naarmate je baby groeit, zo heeft het kind altijd de meest comfortabele positie in de autostoel. De zitverkleiner is te gebruiken tot een lengte van 60 cm ( c.a. 3 maanden). Bekleding afneembaar en wasbaar.

Top Mark

Deze luxe kinderstoel is geschikt voor kinderen van 0 tot 36 maanden, de Swing is geschikt voor kinderen van 0 tot 12 maanden en de kinderstoel is geschikt voor kinderen van 6 tot 36 maanden. De stoel wordt geleverd met groot afneembaar en verstelbaar eetblad en speelboog. De stoel is in hoogte verstelbaar (6 posities) dus kan aan elke tafel worden bijgezet. De rugleuning is in 4 posities te verstellen incl. slaapstand. Het eetblad is verstelbaar in 3 posities en ook het voetensteuntje is in 3 posities te verstellen. Stoel kan ook in swing positie gezet worden, deze heeft 8 verschillende snelheden en er komt tevens muziek uit. Wordt standaard geleverd met 5 punt veiligheidsgordel incl. bodyprotectors, stoel verkleiner, speelboog en adapter. Kan ook op batterijen 4x "D" deze zijn niet inbegrepen.

Woood